Hooverphonic идват в София

Първият им концерт с Лука Крюисберг е на 11 октомври в „Универсиада“

Hooverphonic идват в София | StandartNews.com

Популярната трип-хоп формация Hooverphonic свири в зала “Универсиада” на 11 октомври. Шоуто е спирка от световното й турне - музикантите вече гостуваха в Япония, а сега продължават с гигове в Европа. Преди броени дни беше обявено, че са избрани да представят Белгия на Евровизия. След присъединяването на вокалистката Лука Крюисберг групата преживява ренесанс. Само на 18, победителката от “Гласът на Фландрия“ 2018, впечатлява с дълбокия си глас, увереното сценично присъствие, а музиката на Hooverphonic звучи така, сякаш е създадена за нея.

Белгийците от Hooverphonic пътуват из Европа с тур-бус, в който разполагат с всички удобства. Те държат на здравословния начин на хранене, като в менюто им присъстват пълнозърнест хляб, пресни зеленчуци и плодове, сурови ядки, черен органик шоколад, веган мюсли и други. У нас ще прибавят към трапезата си и българско червено вино.

На концерта в “Универсиада” формацията ще изпълни хитовете  "2 Wicky", "Еden", "Mad About You", "Amalfi", "Badaboum" и "Romantic". Ще звучат песните и тракове от новия им албум "Looking For Stars" с вокалите на Лука Крюисберг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай