Гореща изповед от Милица Гладнишка! Сподели най-тежкия си момент

Когато имаше криза в изкуството, беше тежко, тъй като седем играехме пред двама

Гореща изповед от Милица Гладнишка! Сподели най-тежкия си момент | StandartNews.com

Източник: бТВ

Обичаната актриса Милица Гладнишка разкри в интервю за бТВ кой е бил най-трудният период в професионалната й кариера. Тя разказа как Господ я погледнал отгоре и продължила да се занимава с това, което умее най-добре.

Когато имаше криза в изкуството, беше тежко, тъй като седем играехме пред двама. Естествено, че се бях депресирала, докато не ми звънна един мой колега Жоро и ми каза, че търси хора за проект „Пеещи сервитьори“, разказа Гладнишка.

Тогава се запознах с Живко Петров. Изпях една песен на Тина Търнър, взеха ме и започнаха да пея пред повече хора. Сервитьорството и пеенето се велики професии. Когато имаше резервации, направо се разтрепервах, посочи актрисата.

Тя призна още, че като дете е мечтала да стане палеонтолог, археолог, космонавт или да пише книги, макар че не я бивало много в писането.

Ставаше ми лошо в колата от малка и разбрах, че няма да стана космонавт. Дори и сега като взема остро завоя, ми става лошо и затова бих казала: Скъпи шофьори, извинявайте, ако ви бавя, допълни Гладнишка.

Впоследствие тя демонстрира и типичното си тънко чувство за хумор със своята любопитна теория за България: Всичко в България е средна ръка - мафията, политиката, шоу бизнеса и диктатурата, и затова, когато дойде края на света - първо ще дойде 20 години по-късно, отколкото на запад, и пак ще е средна ръка и ние няма да го усетим, и ще преминем през новото време.

Милица разкри също, че е придобила нови знания по време на участието си в комедийното куиз шоу „Кой да знае“. Научих интересни неща, като например за копчетата на войниците от Първата световна война. Ако не може да се ориентираш, късаш копчето, отваряш го и то е компас, каза тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай