Георги търси истината в „Ягодова луна“

Героят започва собствено разследване за стари и нови пожари

Георги търси истината в „Ягодова луна“ | StandartNews.com

Изненадващо опровержение на написаната от Ирина (Рая Пеева) статия ще донесе удовлетворение на Георги (Александър Сано), Любо (Асен Блатечки) и Светла (Стефка Янорова) в предстоящия епизод на „Ягодова луна“ на 21 април от 22:00 часа по Нова телевизия. Пламъкът справедливост ще дойде от неочакван свидетел, който ще се обърне към редакцията на онлайн изданието, в което работи амбициозната журналистка.

Междувременно Георги, воден от желанието си да открие истината, започва собствено разследване на пожара, натъквайки се на неочаквана улика. Големият въпрос е каква нередност, провокирала пожара, ще му подскаже тя и защо това ще върне мислите му към съмненията за смъртта на баща му Димитър.

Рая (Радина Боршош) и Ангел (Христо Мутафчиев) убеждават Любо да приеме поканата за обяд. Както всички очакват, Боян ще се държи отлично, поднасяйки отново извиненията си към младото момиче и баща й със скъп подарък.

Един от най-тайнствените персонажи в „Ягодова луна“ – Цвета (Невена Бозукова) отново ще опита да стигне до Ангел и да поиска дължимото. След поредния отказ на бизнесмена, въпреки заплахите от нейна страна, тя ще бъде принудена да смени тактиката и да направи нов план за действие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай