Гай Пиърс дебне убиец на "Цариградско"

Снимките на холивудския трилър "Спомени" у нас продължават

Гай Пиърс дебне убиец на "Цариградско" | StandartNews.com

Снимките на холивудския трилър "Спомени" у нас продължават и Гай Пиърс дебне убиец във фитнес клуб на столичния булевард "Цариградско шосе". Британският актьор Гай Пиърс играе ветеран агент на ФБР, който събира колегите си в спортния център в сградата на Виваком до мола, за да разнищят едно от убийствата във филма.

В късния неделен следобед екипът на режисьора Мартин Кембъл се разположи пред фитнес залата в подготовка за вечерни снимки. Техници монтираха устройства за разпръскване на вода по стъклата на сградата, а две водоноски чакаха да бъдат свързани с маркучи през улицата.

"Предишната сцена снимахме на дъжд, затова и сега трябва да е така", обясниха пред "Телеграф" от продукцията. В същото време черни облаци бяха надвиснали на терена и малко по-късно наистина преваля, но за кратко, и то преди още да почнат снимките.

Когато вече се е стъмнило достатъчно, пръв във фитнеса пристига мексиканският актьор Харолд Торес, който е известен от сериала "Ел Чапо". Той се паркира на пътеката за бягане, а през това време Мартин Кембъл му обяснява подробности за сцената, която предстои да заснемат. Торес е в ролята на мексиканския разузнавач Уго Маркес, който помага на героите на Гай Пиърс и Рей Стивънсън да разплетат поредното убийство. Пред фитнеса са паркирани няколко полицейски автомобила, както и пожарна кола, които са американски модели, тъй като действието във филма се развива в САЩ.

Малко по-късно между спортните уреди се появява и Пиърс, който предишния ден е снимал отново в същата сграда, но на покрива. Тримата агенти на ФБР са облечени в спортни екипи, за да не привличат излишно внимание, тъй като работят под прикритие. Сюжетът на филма заплита Лиъм Нийсън, който вече приключи снимките си у нас. Неговият герой Алекс Люис е убиец с репутация на дискретен перфекционист, но когато отказва мокра поръчка на опасна престъпна организация, става тяхна мишена. Агентите на ФБР се доближават до него, но това вбесява героинята на Моника Белучи – богаташката Давана Силман.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай