Феновете си отдъхнаха. Истината за раздялата на "Молец"

Групата продължава напред

Феновете си отдъхнаха. Истината за раздялата на "Молец" | StandartNews.com

В края на миналата седмица в част от българските медии бе публикувана информация, че група "Молец" се разделя. Твърденията бяха на база решението на Крис Макаров и Юли Славчев да изтрият всички постове от профила на групата в Instagram и да обявят, че скоро трябва да очакваме "Последното".

Още тогава за феновете на "Молец" бе ясно, че не става дума за раздяла, а за нещо, което готвят на почитателите си, но новината обиколи няколко медии. Крис и Юли все пак решиха да хвърлят повече светлина върху случващото се лично.

В профила на групата в Instagram те публикуваха видео, в което иронично започват с думите, че се разделят. Крис и Юли казват, че се е получило разминаване, защото концертът, който им предстои на 21 ноември в София, се казва "Последното".

"Последното" е, защото е наистина последното за известно време. Тоест, ние не знаем кога отново ще седнем да организираме нещо. Много усилия и много време отидоха тази година в организацията на турнето", казва Крис във видеото, предава lifestyle.bg.

Той допълва, че за известно време ще си починат от подобен тип изяви, за да имат повече време да творят. Последният им концерт за годината, с който ще сложат и край на турнето си, е, както вече стана ясно, на 21 ноември в Арена "София".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай