Ето кога започват "Игри на волята 3"

В новия сезон участниците ще предизвикат забележителните си характери в ново изпитание

Ето кога започват "Игри на волята 3" | StandartNews.com

В третия сезон на най-мащабното риалити предаване в ефира на Нова „Игри на волята: България“ участниците ще предизвикат забележителните си характери в ново изпитание. След залез слънце бойците ще премерят сили в неочаквана ситуация - нощни битки на брега на морето. В преследване на голямата награда от 100 000 лева, те смело ще се устремят към още повече битки и тежки задачи, противопоставяйки силата на волята и физическите възможности.

„Нощните битки предразполагат не само участниците, но и зрителите към съвсем друго усещане. Ще изненадаме всички с много новости този сезон. Няма човек, който да е подготвен да спечели тази игра още с влизането и нашите участници го разбират по трудния начин“, каза в „Новините на NOVA“ продуцентът на предаването Витомир Саръиванов.

„Тази година имаме много по-комплексни участници, много по-силни физически, истински бойци, но и игрите са супер сложни и много тежки“, споделя Кирил Киров – Кико, който за втора година е режисьор на приключенското риалити. Той допълва, че битките след 23:00 ч. са истинско изпитание за участниците, защото трябва да подготвят телата си по различен начин.

Зрителите ще проследят всяка игра през обектива на цели 22 камери, които следят и най-малкото движение на участниците в третия сезон на формата.

„Игри на волята: България“ сезон 3 стартира през септември и зрителите могат да очакват ожесточените битки за голямата награда. В продължение на 3 месеца участниците ще направят всичко, за да продължат напред и да покажат докъде се простират границите на физическите и психическите им възможности.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай