Емил Конрад изповядва драми от детството

Младият писател, който стана интернет сензация, разкрива конфликти и насилие

Емил Конрад изповядва драми от детството | StandartNews.com

В началото на 2024 година откровената книга „Обратни мисли“ от интернет сензацията Емил Конрад бързо се превърна във феномен сред българските читатели и открехна вратата към по-лична и съкровена страна на обичания от милиони български създател на съдържание.

Месеци по-късно в болезнено искреното издание „Написано в лилаво“, отново на „Сиела“, Емил Конрад за пръв път се осмелява да сподели на хартия някои от най-тежките моменти от собствения си живот. Сред пурпурните редове на тази затрогваща изповед ставаме свидетели на историята на един млад човек, преминал през редица съкрушаващи изпитания, но все пак останал верен на себе си и своите ценности по трънливия път към успеха и самопознанието.

В назъбеното от белези сърце на „Написано в лилаво“ Емил Конрад вплита множество моменти от детството си до ден днешен, които са го формирали като личност, накарали са го да изпита както студените цветове на страха, отхвърлянето, вината и нежеланието, така и топлите краски на любовта и приятелството. 

Непреклонен в стремежа си да бъде възможно най-истински пред своите почитатели, Конрад умело навигира през бурите на живота си и разкрива болезнени детайли за момента, в който е научил, че е осиновен; за сложните отношения с майка му и преживяното насилие, за токсичните връзки и раните, които те са оставили в сърцето му, за първите си сблъсъци с популярността, за хората, които са му помогнали отново да открие мира в себе си. По страниците се проявява приятелско и емоционално откровение, което ни припомня, че няма нужда да смитаме грозните моменти под килима, да крием белезите си и да променяме себе си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай