Елица Бонев пробива в Холивуд

Всички я поздравяват за участието й е в „S.W.A.T“

Елица Бонев пробива в Холивуд | StandartNews.com

Елица Бонев се превърна в нов пример за БГ успех в Меката на киното след участието си в  „S.W.A.T“  - „Специален отряд“. В епизода от хитовата криминална драма за американските специални части, който бе излъчен в Щатите на 27 ноември, красивата нашенка си партнира с Шемар Мур - звездата от “Престъпни намерения” и Джей Харингтън от "Отчаяни съпруги". Тя побеждава на кастинг стотици актьори и е избрана за ролята на Даника. Както се знае, точно в тази серия участва и Димитър Маринов.  Двамата с Елица не се засичат на снимачната площадка, но екипът остава очарован от съвпадението. Елица играе Даника, която е с високи позиции в мафиотските среди, а Маринов е баща на таен агент.

 „След като агентът ми Виктор Круглов вижда, че се търси актриса за Даника, изпраща моя снимка и актьорско видео. Кастинг режисьорът минава през всички фотоси и кани на кастинг актьорите, които биха били подходящи за персонажа. Виктор ми се обади и каза, че съм поканена за кастинг. Тогава получих и сцената, която трябваше да науча и представя на следващия ден. Имах по-малко от 24 часа, за да покажа най-доброто от себе си. Виктор ми се обади седмица, след като се явих на кастинга и ми каза, че ще изберат победителя след първото отсяване. След още една дълга седмица Виктор ми съобщи радостната новина, че екипът е бил очарован от представянето ми и че аз съм спечелила ролята“, разказа Елица.

Елица Бонев има диплома от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ . Преди да продължи творческата си кариера в Америка, тя влиза в поддържаща роля в първи сезон на “Под прикритие”. Излизала е на сцената в Народния театър заедно с Георги Мамалев и Мария Сапунджиева в “Сако от велур”. От 2012-а  насам Елица живее и работи в Лос Анджелис заедно със съпруга си, режисьор и продуцент - Георги Николас. Сега двамата планират да заснемат филм и у нас, вдъхновен от личните им преживявания по време на кризата през 1997 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай