Ел Ей аплодира Аладин

Уил Смит и компания дефилираха за световната гала в „Ел Капитан“

Ел Ей аплодира Аладин | StandartNews.com

Световната гала премиера на „Аладин“ се състоя в „Ел капитан“- сградата-символ на холивудската филмова история в Лос Анджелис. Грандиозното събитие събра  стотици фенове, знаменитости и участниците в продукцията. Повлияна от духа на Ориента и вдъхновена от  вечната класика на Дисни, обстановката допринесе за силния ентусиазъм и чувство на автентичност у всички присъстващи.

По червения килим мина всеобщият любимец Уил Смит, който влиза в ролята на неотразимия дух от лампата и го превръща в абсолютния хит на филма. Младият Мена Масуд, който е уличният крадец Аладин, подари специално внимание на почитателите, а прекрасната Наоми Скот блесна със зашеметяваща визия. На публиката се поклониха режисьорът на „Аладин“ Гай Ричи, музикалният гений Алън Менкен, Зейн и сензацията Жавия Уорд, които изпълняват в дует емблематичната песен „Един цял нов свят“. Сред останалите гости бяха още Хелън Мирън, Жасмин Тукс, Тери Крюз, Татяна Али, семейство Смит и други.

Освен задължителната за подобни грандиозни продукции световна премиера, екипът на „Аладин“ направи многобройни пътувания по света, за да представи магичния свят преди официалния  старт. Едно от най-ярките бе именно в родината на Аладин – Йордания. Екзотичната страна от Близкия изток е и главен участник във филма, тъй като там са заснети някои от най-зрелищните сцени. Спиращата дъха пустиня Вади Рум е естествен декор в продукцията и превръща Аладин в истински визуален шедьовър. Берлин, Токио и Париж са сред столиците, които приветстваха звездите.

Очарованието на „Аладин“ действително въздейства върху феновете на красивите приключенски сюжети. В България килимчетата ще полетят из приказната Аграба на 24 май.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай