Джако с нов албум

Джако с нов албум | StandartNews.com

Феновете на Майкъл Джексън тръпнат от нетърпение, след като стана ясно, че на бял свят ще излезе нов албум на Краля на попа. В него присъстват неиздавани песни на Джако и ще стигнат до масовата публика през април.

За скритото наследство на Джексън се говореше още през 2009 г., няколко месеца след смъртта на великия музикант. Песните ще могат да се слушат първоначално само през смартфона Sony Xperia Z2 - популярна маркетингова стратегия, ползвана от няколко години в света на шоубизнеса. Новината, че само потребителите на марката ще могат да чуят хитовете, обаче разгневи феновете на Джексън. "Да караш феновете на Джако да инвестират в телефон, само за да чуят музиката му, е пълно безумие. Неговите песни принадлежат на целия свят, а не на някаква марка", пишат музикалните критици в Щатите. Все пак ценителите се надяват песните да бъдат пуснати свободно няколко дни след рекламния трик. Организираха се масово и групи в социалните мрежи в знак на протест срещу кампанията.
Първото парче от посмъртния албум на Джако се казва Slave 2 The Rhythm. По песните е работил един от най-мощните продуценти зад Океана - Тимбъленд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай