Дракула се забавлява в Лондон

Най-очакваните сериали през 2020-а

Дракула се забавлява в Лондон | StandartNews.com

„Доктор Кой“ влезе в поредния си сезон. Джоди Уитакър все така пори времето и пространството. На всичкото отгоре се появява и Стивън Фрай. Ето и другите очаквани сериали от началото на годината. „Дракула“ на Нетфликс е най-новата екранизация на романа от Брам Стокър. Този път в изпълнение на авторите, подписали „Шерлок“ – Марк Гетис и Стивън Мофат. Те са решили да не осъвременяват оригинала – графът вампир се забавлява във викториански Лондон по най-класическия за него и за сюжета начин. Вторият сезон на „The New Pope“ започва на 10 януари по Sky Atlanti – сега с Джон Малкович. Един от най-нашумелите сериали през последните години, режисиран от Паоло Сорентино, започна с Джуд Лоу, който влизаше в ролята на Светия отец в предишните епизоди. „AJ and the Queen“ стартира на 10 януари по Нетфликс – резултат от сътрудничеството на най-известния в света мъж в женски дрехи РуПол, който води шоуто „Кралските гонки“, и режисьора Майкъл Патрик Кинг, познат от „Сексът и градът“. Алтернативната и много успешна версия на РуПол и 11-годишно сираче обикалят из Америка, а по пътя си получават любов и разбиране. 

„The Outsider“ тръгва на 12 януари по HBO. Екранизацията по Стивън Кинг е за убийството на 11-годишно момче, с което се заема детективът Ралф Андерсън. Мрачният трилър събира пред камерите Бен Менделсон, Джейсън Бейтман и Синтия Ериво. Сценарият е на самия Стивън Кинг. Вторият сезон на „Sex Education“ гледаме от 17 януари по Netflix. Тийнейджърите продължават да осъзнават своята сексуалност, да се влюбват и ревнуват. Но настъпва епидемия...

В първия сезон на „Avenue 5“ от 19 януари по HBO капитан Хю Лори лети из космоса на туристически лайнер, който се поврежда. Режисьор и сценарист на сериала е Армандо Ианучи, подписал „Смъртта на Сталин“. В „Звезден път: Пикар“ – от 23 януари по CBS All Access – капитан Жан-Люк Пикар се развихря 20 години след събитията във „Възмездие“. Патрик Стюарт отново е впечатляващ. Третият сезон на „Chilling Adventures of Sabrina“ от 24 януари по Netflix е за трагичните последици за героите след финала на предишната част от поредицата.  Николас е в плен на самия Луцифер, а младата вещица трябва да защити и себе си, и да се справи с езичниците, които искат да възкресят древното зло. „Miracle Workers: Dark Ages“ – втори сезон от 28 януари по TBS. Вместо в безумното Средновековие Даниел Радклиф и Стив Бушеми сменят позициите на героите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай