Димитър Маринов влиза в „Като две капки вода“

Актьорът отказал 3 проекта заради шоуто на Нова

Димитър Маринов влиза в „Като две капки вода“ | StandartNews.com

Димитър Маринов влиза в „Като две капки вода“. Българинът в Холивуд е отказал 3 проекта в САЩ, за да се класира в хитовото риалити на Нова, разкри продуцентът Маги Халваджиян. Актьорът вече беше еднократно жури в миналия сезон на предаването и още тогава стана ясно, че Халваджиян го пазари за участие следващото издание. Както вече стана ясно, другата българка, която идва от странство заради „Капките“, е Галя от „Каризма“. Дуетната половинка на Миро през последните години живее и работи в Лондон.

Последната за сега роля на Димитър Маринов в Холивуд е на мениджър в „Малките неща“ на Джон Ли Ханкок младши. Историята е криминална: помощник шерифът Дийн, в чиято кожа влиза Дензъл Уошингтън, и детективът Бакстър – Рами Малек, се обединяват в разследване на убийство, чиито следи водят в Ел Ей. Джаред Лето пък е предполагаемият убиец. Другото славянско присъствие в лентата е на младата и красива София Василиева. Маринов обаче не е успял да общува извън обсега на камерите с Уошингтън. Сюжетът е по действителен случай, базиран върху файлове на ФБР за серийния убиец на жени Рамирес, митична фигура в подземния свят на Ел Ей.

„Играя мениджър на един от хотелите, в които е отсядал Рамирес. Познавам го, но не съм наясно, че е престъпник. Имам общи сцени с Дензъл, който е детективът, тръгнал по следите на Рамирес. За да проникне в психологията му, той нощува в хотелите и се храни в ресторантите, от където е минал убиецът. Много тежък и черен филм. А с Дензъл, който влезе ли в образ, вече не е той, няма как да се общува по какъвто и да е повод – той налага специален протокол: не позволява да се обръщаш директно към него. Това е разрешено само на режисьора. А след финала на всеки епизод влиза в лимузината си, шофьорът му обикаля наоколо за известно време и след това работата продължава“, разкрива Маринов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай