Деян Донков е бивш футболист в нов сериал

„Румбата, аз и Роналдо“ тръгва по БНТ1

Деян Донков е бивш футболист в нов сериал | StandartNews.com

Първият епизод на родния сериал „Румбата, аз и Роналдо“ тръгва на 10 май, неделя, от 21 часа по БНТ1. Историята започва с пътешествието на Райна – майката на  Ралица и 10-годишния Димитър-Мити – към селото на родителите й. На влизане пред колата изскача малко циганче, но жената успява да спре. В суматохата друго циганче открадва лаптопа на Мити. Всичко в сюжета се завърта около децата в селото, които се организират в два отбора по футбол. В единия са Боби и Румен – Румбата, в другия - Стоян и Генчо. Лидерите са Румен и Боби, но те постоянно се карат и затова винаги губят.

Васил, бащата на Румен, е бивш футболист, който се е пропил след смъртта на майка му. А бащата на Боби е богат бизнесмен, на когото кметът е уредил строежа на спортно съоръжение с европейски пари.

Още в първия епизод Мити се сприятелява с малкото циганче - Асен, а Ралица открива приятелката си от детство – Деси и още някой...

Сценаристи на 8-серийния игрален филм са Александър Чобанов, Владислав Тинчев, Христина Апостолова и Христо Раянов. Режисьори са Александър Косев, Станислав Тодоров и Евтим Милошев, а оператор Мартин Балкански. Музиката е на Иван Тишев с текст на песните от Румен Стефанов.

В главните роли са Деян Донков, Васил Банов, Димо Алексиев, Гергана Данданова, Петя Силянова и децата Мартин Паунов (Мити), Мартин Методиев (Румбата), Ангел Христов (Роналдо), Илиан Божков, Дария Хаджийска, Далия Георгиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай