Бг дъщерята на Борат оглави световна класация

Бургазлийката Мария Бакалова продължава възхода си в международната киноиндустрия

Бг дъщерята на Борат оглави световна класация | StandartNews.com

Родната актриса Мария Бакалова, която в момента играе рамо до рамо със Саша Барън Коен в продължението на "Борат", продължава своя възход в световната киноиндустрия. След като самият Коен заяви, че тя заслужава награда "Оскар", а редица световни издания я похвалиха за играта й, младата бургазлийка сега застана начело на престижната класация на сайта IMDb за най-популярни актьори в света. Така за първи път в историята български актьор оглавява списъка. 

След Бакалова се нареждат Виктория Педрети, която бе в главната роля в страховития сериал "The Haunting of Bly Manor" на Нетфликс. На трeто място е Лили Колинс, дъщерята на певеца Фил Колинс, която също играе в сериал на Нетфликс - "Emily In Paris".

Само преди дни Саша Барън Коен похвали българката и заяви, че тя трябва да вземе „Оскар” за ролята си на Тутар, дъщерята на героя му Борат. Международни филмови критици пък я определят като "откритието на годината".

"Повечето моменти от филма, които ме караха да се смея, бяха тези, в които тя беше главно действащо лице", пише критикът от BBC Николас Барбър за филма, предаде Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай