Алекс Сърчаджиева: Уморих се да съм силна

Но нямам избор - трябва да отгледам детето си, признава актрисата

Алекс Сърчаджиева: Уморих се да съм силна | StandartNews.com

Не знам дали имам харизма, но се надявам да имам сила, защото нямам избор да нямам. Истината е, че не искам да съм силна, уморила съм се да бъда силна, но нямам право – трябва да отгледам детето си – сподели Алекс Сърчаджиева пред БНР. Актрисата отпразнува 37-я си рожден ден и разкри за трудностите в живота си на гости на „Нашият ден“.

„Вярвам, че човек трябва да мине по определен път, който трябва да извърви. Начинът, по който да го извърви – дали да бъде достоен или подмолен – си го избира той. Аз съм научена да бъда честна. Усещам, че понякога губя в живота си от това, но не мога и не искам да се променя. Не искам да живея в свят с интриги и с лъжи. Не искам да вървя недостойно по пътя си. Сблъсквам се с тези неща, за съжаление, ежедневно – понасям си ударите и шамарите, но това е моят избор“, коментира Сърчаджиева.

Алекс сподели и нещо много важно, което е научила от майка си, актрисата Пепа Николова – за да си голям на сцената, трябва да си голям човек.

„Хората живеем с хора. Човек живее с човека. След всичко, което преживяхме – живяхме затворени, не можехме да се прегърнем... – се надявам да станем по-добри, да си показваме любовта един на друг. Любовта не се показва със скъпи подаръци, а ежедневно с малки жестове – с усмивка, с топло кафе... Дано да се смирим след всичко, което ни се случи, дано да се научим да благодарим на днешния ден. Живяхме в един много забързан и объркан свят – за къде бързаме?! Краят е ясен – няма нужда човек да бърза. Забравихме да общуваме с близките си хора, с децата си... Ние като родители формираме нашите деца – те са нашето отражение в огледалото. Децата се раждат истински, ние след това ги объркваме. Нека обръщаме повече внимание на децата си и да ги възпитаваме да бъдат добри хора“, допълва Сърчаджиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай