Сърница: Пеевски ни донесе Новото начало. Нови пътища и детски градини

Кметът Неби Бозов благодари на лидера на ДПС- Ново начало

Сърница: Пеевски ни донесе Новото начало. Нови пътища и детски градини | StandartNews.com

Ремонтът на пътя от Сърница до Доспат върви с пълна сила. Той е важен не само за жителите на двете населени места, но и за туризма в региона. Това заяви кметът на община Сърница Неби Бозов. Той добави, че съвсем скоро в с. Медени поляни ще имат нова детска градина.

Всичко това става възможно благодарение на грижата от страна на лидера на „ДПС – Ново начало“ – Делян Пеевски, категоричен е кметът.

Той участва в срещата на кандидати за народни представители на "ДПС-Ново начало" с жителите на населени места в община Сърница.

Пазарджишката листа се води от заместник-председателя на ДПС Искра Михайлова.

Асан Садък пое ангажимет в най-скоро време да започне и асфалтирането на главната улиза в село Медени поляни.

На срещата с жители на с. Побит камък хората споделиха, че Новото начало при тях е дошло, когато Сърница се отдели като самостоятелна община.

Инфраструктурните проекти, които са в ход, станаха възможни със съдействието на ДПС и лично на г-н Пеевски, благодарим от сърце, заявиха хората от Побит камък.

Те бяха категорични, че ще дадат категорична подкрепа за „ДПС – Ново начало“ и Делян Пеевски, който през годините е помагал изключително много на хората в община Сърница.

Кандидат-депутатите Осман Мурадов и Асан Садък проведоха среща и в с.Фотиново, на която присъстваха общинският председател на ДПС в община Батак г-н Ерхан Саатчъ и местният председател на ДПС с. Фотиново Алтънай Исов.

Те запознаха хората с програмата и приоритетите на „ДПС – Ново начало“. Акценти в разговора бяха повишаването на качеството на живот на българските граждани. 

Ще работим за повече и ефективно инвестиции в инфраструктурата, в модерното и достъпно здравеопазване, в качественото съвременно образование, ефективната социална политика, развитието на културата и провеждане на държавна политика за подкрепа на децата и семейството, каза Осман Мурадов. 

Хората от с. Фотиново също заявиха пълната си подкрепа за „ДПС-Ново начало".

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай