Препълнена зала и ново начало за Силистра. Хамид Хамид даде обещание

ДПС откри кампанията си в крайдунавския град

Препълнена зала и ново начало за Силистра. Хамид Хамид даде обещание | StandartNews.com

Движението за права и свободи - Ново начало откри своята предизборна кампания в Силистренско.

Водачът на листата Хамид Хамид представи кандидатите по време на събитието в община Дулово, което се проведе в препълнената зала на НЧ "Н. Й. Вапцаров - 1895".

На сцената бяха представени всички осем кандидати от листата: Хамид Хамид, Сезен Сайън, Амир Хайри, Ервин Юсеин, Зафер Сабри Хаджибилял, Еркан Сюлейман, Самет Мангър и Азис Халид.

Хамид Хамид подчерта важността да се изяснят причините, довели страната до политическа ситуация и необходимостта избирателите отново да бъдат призвани за избори.

Той акцентира върху усилията на ДПС да участва в съставянето на стабилната парламента, но посочи, че неочаквани обстоятелства и политически маневри са попречили на това да се случи.

Хамид заявява, че е време за ново начало и за поемане на отговорността пред избирателите, като партията трябва да се върне към своите идеали и принципи, фокусирайки се върху проблемите на хората и техните нужди.

Кандидатите за народни представители от листата на ДПС обещават да бъдат близо до хората и да работят усърдно за подобряване на условията в региона.

Хамид Хамид увери, че ДПС - Ново начало ще продължи да бъде стабилен партньор на своите избиратели, като се включи с реални действия и решения за бъдещето на Силистренско.

Сезен Сайън, вторият кандидат в листата на коалицията на ДПС - Ново начало за област Силистра, заяви: "Нашите кандидати са доказани личности с ясна визия и силно желание да работят за просперитета на региона. Уверени сме, че нашите идеи и предложения ще намерят широк отзвук сред гражданите, защото заедно можем да направим промяната."

Тя е висококвалифициран професионалист с образование в сферата на сигурността и политологията, притежаващ бакалавърска степен по криминалистика от Варненския свободен университет и магистратура от Националния военен университет.

Сред гостите на събранието бяха Атидже Алиева-Вели, бивш евродепутат и народен представител, Нида Ахмедов, кмет на Община Каолиново, Борислав Рачев, заместник-кмет на Русе, Дауд Ибрям, директор на РИОСВ - Русе, както и кандидати от съседни области.

Събитието завърши с участие на Театър "Назъм Хикмет" от Разград с ръководител Севдие Чакър.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай