Инж. Евгени Кирилов: Знам ясно какво трябва да се подобри в страната ни, но за целта е нужно стабилно правителство. Гласувайте!

Бургас привлича инвеститорски интерес, желан е за живеене, изграждат се нови квартали, детски градини, училища...

Инж. Евгени Кирилов: Знам ясно какво трябва да се подобри в страната ни, но за целта е нужно стабилно правителство. Гласувайте! | StandartNews.com

Евгени Кирилов е строителен инженер, кандидат е за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Бургас. Завършил е магистър по „Бизнес администрация бизнес комуникации”, Бакалавър “Строителен Инженер - Строителство на Сгради и съоръжения”, с опит в изграждането на жилищни, промишлени и инфраструктурни проекти.

Занимава се с бизнес консултации на компании и физически лица за получаване на европейско финансиране. Работи по международни проекти, свързани с европейско финансиране на земеделци, дружества, производители и предприемачи.

Инж. Кирилов, вие сте кандидат за народен представител в листата на ГЕРБ-СДС за предстоящите парламентарни избори на 27 октомври. Какъв е личният Ви мотив за този избор?

На първо място моята увереност, имам силен управленски опит. Най-силното ми качество, че за мен няма невъзможни неща, непримирим съм и не се огъвам от трудностите. 

Пътувал съм много във връзка с работата ми и имам поглед над нещата. Знам ясно какво трябва да се подобри в страната ни, но за целта трябва стабилно правителство. За мен ГЕРБ-СДС могат да предложат много и го заявяват ясно на политическата сцена. Нашата задача е да убедим хората, че ние можем  да им предложим  тази сигурност и стабилност.

Вие работите в сферата на строителството. През последните години Бургас се разви с бързи темпове. Днес много проекти обаче са спрени. Какво е Вашето мнение? 

Това, което е заложено  да се направи за община Бургас и региона е стопирано, поради политическата обстановка в страната. Това, че градът се развива с бързи темпове може само да ни радва. За да продължи да се случва, трябват средства, които в момента не стигат. Има и множество забавени плащания по програмите, както и изцяло спрени. Бургас привлича инвеститорски интерес, желан е за живеене, изграждат се нови квартали, детски градини, училища, учебни корпуси, както и единствената Детска болница. Болницата е от изключително значение не само за Бургас и региона, а и за цяла югоизточна България. Определено липсата на отговорност и редовно правителство е сериозен проблем и предизвикателство за всеки един регион и община.

Каква е Вашата визия за развитието на Бургас и региона?  

Бургас е вторият с най-голям ръст на населението в България за изминалата година. Това е показателно за развитието на Бургас и региона. Трябва да запазим града до колкото е възможно по чист, да създадем места за отдих и благоприятни условия за туризъм. Никой не обича мръсни и прашни улици. Хората също трябва да помагат за визията на града и региона, изразявайки мнение по проблемите, които трябва да се решат. Близостта ни до хората и решаването на проблемите е нашата мисия.

Интензивното строителство на нови жилищни сгради доведе до дефицит на паркоместа. Виждате ли решение на този проблем? 

Изграждането на обществени паркинги на няколко нива в кварталите би решило проблема с паркирането.

Каква е Вашата визия за развитието на малките населени места? От какво имат нужда хората и Вие можете ли да бъдете полезен в едно бъдещо управление?

На първо място проблемите в малките населени места се изразяват предимно в липсата на достъпна медицинска помощ (кабинети, мобилни екипи) и социални услуги, тъй като там остават да живеят основно възрастни хора. Създаването на старчески домове и хосписи, ще създаде възможност да се полагат адекватни грижи и социализация. Аз като строител бих допринесъл с опита, който имам.

Какви са ангажиментите, които Вие лично поемате към жителите на Бургаска област?

Да работя изцяло за тях. Ако ние спечелим на изборите и успеем да съставим редовен кабинет гарантирам, че това което сме обещали, ще бъде изпълнено!

В края на предизборната кампания сме. Какви проблеми споделят с вас хората? Какво е вашето решение за тях?

Срещите с хората са много значими от гледна точка на това, че ние по този начин разбираме кои са основните проблеми с приоритет за нас. Както знаете лятото беше горещо и сухо и това доведе до режим на водата в Карнобат и околните населени места. Трябва да се вземат бързи и адекватни мерки за управлението на водите и за питейно битово водоснабдяване. В селата също се нуждаят от основна подмяна на ВИК инфраструктурата поради множеството загуби от остарялата такава. Както казах има определен бюджет за населените места, но той не може да се използва по предназначение. Хората чакаха промяна, но такава нямаше. Сега имат възможност да гласуват и да разрешат проблемите на града и региона.

С какви думи бихте мотивирали хората да излязат да гласуват на предстоящите парламентарни избори на 27 октомври?

Хора, не стойте безпричастно да гледате отстрани как страната ни изостава! Единствено вие може да спрете безхаберието, безвремието и хаоса. Призовавам всички да излезем на 27 октомври и заедно да допринесем за нашето бъдеще, сигурност и спокойствие!

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай