ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Бургас с ясни послания и ангажименти за всяка една от 13-те общини

Кандидатите за народни представители представиха най-важните проекти

ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Бургас с ясни послания и ангажименти за всяка една от 13-те общини | StandartNews.com

„Дошло е време ние - кметовете да вдигнем глава и да се борим да защитим регионалните си интереси в национален мащаб. Аз не се страхувам от работа, не се страхувам от отговорност и винаги съм заставал срещу проблемите и съм търсил начин за решаването им. По пътя на тези решения съм срещал трудности, но винаги ме е водил интересът на Бургас и региона. Аз го обичам и съм готов да дам своята енергия, знания, опит в името на развитието на региона ни. Цялата ми емоция е свързана с Бургас и региона. Отдавна паднаха границите между общините, между градовете, отдавна всичко стана глобално, затова и проблемите се решават глобално. Може би съм един от малкото хора в областта, който в детайли е запознат с проектите във всяко населено място. Заставам с името си да водя листата на ГЕРБ на тези парламентарни избори, за да мога да гарантирам реализирането на важните проекти за Бургаска област. Трябва именно хора с авторитет да поемат тази инициатива, затова подкрепете листата на ГЕРБ-СДС!“.

С тези силни думи водачът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС Димитър Николов откри предизбонтата кампания в Бургас.

Кандидатите за народни представители представиха най-важните проекти за 13-те общини в Бургаска област, за които гарантират личен ангажимент. Областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев бе категоричен, че ГЕРБ не дава напразни обещания, поема ясни ангажименти, които ще изпълни в следващите години в Бургаския регион.

 „Това е една от най-важните политически кампании. Свидетели сме на повече от три години безвремие. Безвремие, което постави икономиката на колене, общините на колене и виждате, че ключови проекти са забавени. Развитието на страната ни зависи единствено от това дали ще има правителството“, каза енергийният експерт Жечо Станков.

Той също пое ясен ангажимент, че безплатното саниране ще продължи, както за хилядите чакащи, така и за одобрените вече проекти.

„Познаваме проблемите на всяка една община и всяко едно населено място в областта, имаме конкретни предложения за тяхното решаване. Гарантираме задълбочена връзка между образованието и пазара на труда“, каза кандидатът за народен представител Галя Василева.

„Бъдещето е в нашите ръце, но само с общи усилия можем да съберем парчетата и да сглобим пъзела.“  Всеки един от кандидатите написа върху картата на областта ангажимента, който ще поеме за следващите 4 години.

Основните приоритети на Коалиция ГЕРБ–СДС са по-добра пътна свързаност в общините, откриване на нови работни места, ГКПП Малко Търново, изграждане на Южен обход на Бургас, разкриване на нови факултети във висшето образование. За морските общини кандидатите се ангажираха да работят за изграждане на рибарски пристанища. Не на последно място са стротилеството на магистрала Черно море, основни ремонти на Ришки проход и Дюлински проход, както и изграждане на нови индустриални зони.

В края на кампанията кандидатите за народни представители съобщиха, че Коалиция ГЕРБ-СДС организира мащабен фотоконкурс „Моят любим град“. Отворен е за всички жители на областта. Целта на конкурса е да се покаже красотата и развитието на всеки един град в областта в различни перспективи и да се даде възможност на всеки да изрази своето лично виждане за „Моят любим град“. Всеки участник трябва да подготви до три фотографии, които отразяват личната му връзка с града.

30-те най-добри фотоси ще бъдат принтирани и показани на организирана от нас изложба в центъра на Бургас. Предвидени са награди за първите три места. Всички желаещи могат да изпратят своите снимки на адрес [email protected]. Крайният срок е 20 октомври.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай