Ето къде Калин Стоянов откри кампанията на ДПС- Ново Начало

Разчитам на подкрепа от всеки, който вижда в мен човек, който решава проблеми и държи на думата си

Ето къде Калин Стоянов откри кампанията на ДПС- Ново Начало | StandartNews.com

Водачът на листата на ДПС- Ново Начало в София област Калин Стоянов откри предизборната кампания в Костинброд.

Открихме предизборната кампания, в която се включвам като експерт от листата на "ДПС - Ново Начало", за да спечеля доверието ви и да продължа да работя за гарантиране сигурността и спокойствието на българските граждани, написа Калин Стоянов на официалната си страница във фейсбук. 

„След като четвърт век от живота ми съм бил част от системата на МВР и с гордост съм служил на Родината, независимо дали в качеството ми на министър или като редови полицай, имам увереността, че мога да разчитам на всички български граждани, които виждат в мен човек, решаващ проблеми, и са разбрали, че държа на думата си“, посочва още той.

Стоянов очаква подкрепата и на всички колеги и приятели, на които през годините е доказал, че могат да се опрат на него.

Не съм от хората, които ги е страх да отстояват принципите си, и считам, че авторитетът, който изградих през годините с работа- както в системата на МВР, така и в международните партньорски служби, е гаранция за това какво мога още да дам, категоричен е Калин Стоянов.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай