ДПС-Ново начало с мощни митинги за края на кампанията /СНИМКИ/

Искаме и България да тръгне с Ново начало, дължим ви го! ДПС е ваше, каза Йордан Цонев

ДПС-Ново начало с мощни митинги за края на кампанията /СНИМКИ/ | StandartNews.com

Мощни митинги на ДПС-Ново начало показаха енергията и заряда на партията за изборите в неделя. 10 000 души се събраха в Руен, над 5000 бяха във Варна, над 6 000 – в Краище, община Белица.

ВИЖ ОЩЕ: Над 6 000 в Краище: Ново начало!

Феноменален завършек на предизборната кампания сложи ДПС – Ново начало във Варна. Членове и симпатизанти на партията препълниха голямата зала на Двореца на културата и спорта.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС - Ново начало: Бъдещето е на смелите!

Над 5000 души скандираха „ДПС“, а брилянтната организация на областния председател на ДПС-Ново начало във Варна Ерджан Ебатин и екипа му бе завидна, като се има предвид, че години всички политически партии избягват да ползват голямата зала, тъй като се опасяват, че няма да я напълнят , съобщава Афера. бг.

Дворецът на културата и спорта пращеше по шевовете, а водачът на листата на ДПС-Ново начало за Варна Йордан Цонев срази бруталните лъжи и манипулации, които се тиражират през последните дни за Делян Пеевски с две лоши новини за лъжците.

Ето какво каза Йордан Цонев:

Преди една година, начело с нашия лидер Делян Пеевски ние започнахме буквално революция в българския политически живот. И започнахме първо от себе си и от нашата партия. Защото ако искаш да промениш света първо трябва да промениш себе си. Затова започнахме от себе си. А ние категорично искаме да променим България! България трябва да бъде освободена от тези хора, които излъгаха вашето доверие. Ние искаме не само ДПС, но и България да бъде без дерибеи, без хора, които са нарушавали обществения договор с вас. Те са се облагодателствали за ваша сметка и за сметка на вашите деца, затова Делян Пеевски каза, че категорично ще им свали на маските – на всичките! И ще ги остави на вашия гняв.

Ние обикаляхме всяка махала, всяко село, всеки град за да чуем вашите болки, но докато ние обикаляхме другите правеха друго, продължават да го правят и сега с лъжи, с инсинуации се опитват да заблудят хората. Правят го и в момента, като лъжат, че Делян Пеевски е напуснал страната.

Имам две лоши новини за тях – нашият лидер г-н Пеевски е тук! Той е тук и ще ни води и днес, и утре, и през следващите години! И втората лоша новина за тях е, че ще изпълни обещанието си пред вас – че ще им свали маските на всичките и ще ги предаде на вашия справедлив гняв за това, че ви лъгаха толкова години, за това че се подиграха с вашето доверие.

Нашата партия тръгна по Ново начало, но искаме и България да тръгне с Ново начало, дължим ви го! ДПС е ваше! Никой няма право да приватизира вашата партия!

За членовете и симпатизантите на ДПС – Ново начало във Варна и гостите от организациите в Шумен, Добрич, Русе, Разград, Търговище и Велико Търново пяха българската звезда Меди и една от най-обичаните турски изпълнителки Седа Саян.

С много настроение, положителна енергия и дух за победа ДПС-Ново начало закри предизборната си кампания в Краище, община Белица, област Благоевград.

На събитието присъстваха всички кандидати от листата на ДПС-Ново начало Благоевград, кметът на община Гърмен Феим Иса, кметът на община Якоруда Мехмед Вакльов, кметът на община Белица Радослав Ревански, областният председател на ДПС Ведат Хюсеин, областният председател на младежко ДПС Ати Камбер.

На закриването присъстваха над 6000 души, обединени във вярата, че сме на прага на едно ново начало и готови да пренесем тази енергия, както пред урните в изборния ден, така и в работата, която ни очаква след това, заяви кметът на Белица Радослав Ревански.

„Не се страхувайте. Бъдещето е на смелите. Не позволявайте да ви всяват страхове, да се заиграват с религията, да будят етническо напрежение, да ни делят. Останете на страната на ценностите и новото начало, заяви водачът на листата на ДПС-Ново начало за Бургас Исмаил Осман пред 10 000 души. Заедно ще поставим новото начало на 27 октомври с бюлетина 8 за ДПС, категоричен бе той.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай