ДПС-Ново начало дава шанс на младите

На сутрешно кафе споделиха проблемите на хората

ДПС-Ново начало дава шанс на младите | StandartNews.com

На сутрешно кафе с хората от Пещера кандидати от листата на „ДПС – Ново начало“ за област Пазарджик говориха за амбицията на коалицията да управлява България, за управленската програма на „ДПС – Ново начало“, за възможностите на младите хора от Пещера. На срещата разговор присъстваха кандидатите за народни представители Искра Михайлова  Осман Мурадов и Мустафа Алиш, областният председател на ДПС-Пазарджик Юмер Хамза, общинските председатели на ДПС на общините  Пещера, Пазарджик и Велинград - Зехра Алиш, Любомир Стойков и Исмаил Моллов.

Часове по-рано част от избирателите на с.Нова махала, община Батак, обсъдиха проблемите с кандидати за народни представители от „ДПС – Ново начало“ от 13 МИР-Пазарджик.А проблемите на селото са безброй, стана ясно по време на срещата – проблеми като  безработицата, липсата на детски площадки в селото, започнатият преди много години стадион, но така и неосъществен…

Тези и много други болежки изказаха местните жители. От своя страна кандидатите за народни представители начело с Искра Михайлова,  Осман Мурадов, Асан Садък подчертаха, че основният ремонт на пътя за с. Нова махала /от моста за селото до местност Вълча поляна/ е само едно НОВО НАЧАЛО - благодарение на председателя Делян Пеевски.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай