Даниел Проданов, "Възраждане": Пазим българчетата от чужди влияния, вредни идеологии и лъжи

Даниел Проданов, "Възраждане": Пазим българчетата от чужди влияния, вредни идеологии и лъжи | StandartNews.com

Съвременните родители са изправени пред предизвикателствата на днешното време, с които се сблъскват при възпитанието на децата си. Ние, от “Възраждане”, обещахме, че ще помагаме да пазим българчетата от чужди влияния, вредни идеологии и лъжи, които могат да съсипят живота им завинаги. И го спазихме. Това заяви кандидатът на "Възраждане" за депутат Даниел Проданов в специана своя позиция. Ето какво още гласи тя:

Като баща, учител и доскоро зам.-директор на училище, ежедневно виждах как чужди фондации и асоциации завладяват българската образователна система. Организации като “Америка за България” съвсем явно внасят многомилионни капитали, с които поставят като приоритет целите си и то през Министерството на науката и образованието, към българското училище.

Така до българчетата ежедневно имаха достъп всякакви НПО организации, финансирани от външни за държавата ни фактори. Гледайки всичко това с годините, непримиримо изучавах цялата мрежа, която всъщност завладява основен стълб от националната сигурност на България, какъвто е образованието. След като получих доверието на старозагорци, с което бях избран за народен представител, започнах да мисля как да променя това.

Нужен беше законопроект, за да може нормалността в българското училище да възтържествува. Предложих промяна в Закона за предучилищното и училищно образование, която забранява пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация в българските училища и детски градини. Тя е вписана в чл.11, ал.2, където се добавя т.3 , с което се забранява пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация в българските училища и детски градини. Законопроектът постави началото на нова европейска практика, защото след България и други европейски държави решиха да внесат нашата промяна в тяхното законодателство.

Първа беше Словакия, после Грузия, предстои това да направи и Италия. Разбира се, забраната доведе до бурна реакция както в страната ни, така и извън нея. Срещу законопроекта застанаха Организацията на обединените нации (ООН) и Европейската комисия (ЕК), като последната дори направи опит да се намеси във вътрешните работи на страната ни. На национално ниво така наречените джендър организации с външно финансиране от неправителствения сектор протестираха по площадите и скандираха “вашите деца ще станат като нас”.

“Възраждане” няма да позволи те да продължат да достигат до децата ни. Ние внесохме Закон за регистрация на чуждите агенти, за да продължим процеса на осветляване на финансирането на тези организации. Предвиждаме промени и в Закона за неправителствените организации. Мрежата от вредни идеологии, създадена от външни фактори, с пари на чужди държави, която се стреми да завладее умовете на децата ни, трябва да бъде спряна. Ние спазихме всичко, което обещахме. Нужна ни е подкрепата ви, за да продължим. Гласувайте за “Възраждане”!

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай