Борисов категоричен - ето какво ще стане с данъците, ако дойде на власт

Без редовно и стабилно правителство инвестиции не може да привлечем, констатира лидерът на ГЕРБ

Борисов категоричен - ето какво ще стане с данъците, ако дойде на власт | StandartNews.com

Категорично против сме вдигане на данъците, заяви в Разград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който продължава предизборната си обиколка из страната.

От 3 кризи сме ви вадили по най-добрия начин. Сега дойде политическа, която се оказа най-тежка, заради омразата, посочи той.

"От тази криза може да се изведем с политически разум, с всички мерки, които изброихме и всеки да си изпълни обещанията", добави Борисов.

"От образование и сигурност няма да мръднем, там сме най-добри. От санирането също - това е най-добрата социална политика. Надявам се и другите да го приемат. И "Хемус" и Търново-Русе - жизнено важни са", подчерта бившият премиер.

Без редовно и стабилно правителство инвестиции не може да привлечем, а има възможност в отбранителната, в ИТ сферата и др., обясни той.

Акценти от предизборната програма на ГЕРБ обсъжда днес активът на партията в Разград. Водач на листата, която е под номер 18 в интегралната бюлетина, е Делян Добрев. 

"Преди идвах да откривам стадиони, булеварди, църкви, джамии и нови заводи. Сега наши опоненти са тия които навремето откраднаха, приватизираха разбойнически заводите, сега се изправят срещу нас с този корпоративен вот. Работниците в тези предприятия, приватизирани от един кръг агнешки главички, ще гласуват за една партия. Синовете и внуците им станаха политици и партийци", оплака се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посъветва Делян Добрев да извадят за какви дефицити са говорили по кампаниите до сега - след всеки избори са се вдигали с няколко милиарда бюджетните дефицити.

"Направихме преглед на доходите. Василев правилно казва, че са се вдигнали, но при нас ако са били 10% инфлацията е била нула, имали сте покупателна способност и сте ги усещали. Сега имаш по-висока заплата, а купуваш по-малко. Да ви върнат обратно парите в джобовете - обраха ви като кардараши. Милиарди ви взеха от джобовете", скара се Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай