Евровотът прати чешити в Брюксел

Един сваля гащи, друг иска жените да не гласуват, Слабаков готви коалиция "Дим"

Евровотът прати чешити в Брюксел | StandartNews.com

Странни птици влизат в новия европарламент. Сред 700-те депутати има хора със скандално поведение и шокиращи изказвания.

Всички трябва да са нащрек, когато французинът Брюно Голниш стигне до трибуната. Той е глобяван заради свалени гащи в пламенна реч срещу мигрантите.

Водачът на Конгреса на новата десница от Полша Януш Корвин-Микке сигурно ще скандализира колежките си, ако отново призове да се отнемат правата на жените да гласуват. 
Журналистът Мартин Зонеборн си направи сатирична партия в Германия, а дежурният му лозунг е Берлинската стена да бъде вдигната отново. Другият му хит е „Махнете си ръцете от германските пениси! (Hands off German willies!). 

Ако пък видите екзотични хубавици да скандират: "Мигрантите вън!", може да сте сигурни, че са наети от Анжело Чиока. Италианецът от Северната лига, сравняван с Брад Пит, докара модели от Индия, Пакистан, Шри Ланка, Ангола и Северна Африка да съветват от екрана сънародниците си да не отиват в Италия, защото нямало да получават и пукната пара.

Шанс да се превърне в една от атракциите на новия европарламент има и Андрей Слабаков заради страстта му към цигарите. Очаква се той да сформира коалиция "Дим", която да поведе битка срещу забраната за пушене.

Още по темата - търсете във вестник "Стандарт"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай