Време е за грил с продуктите   на  „Димитър Маджаров“

Лятото е сезонът на барбекютата на открито, а барбекюто от своя страна е нещо много повече от вкусна храна сред природата

Време е за грил с продуктите   на  „Димитър Маджаров“ | StandartNews.com

Лятото е сезонът на барбекютата на открито, а барбекюто от своя страна е нещо много повече от вкусна храна сред природата. То е срещи, смях, приключения  със семейство и приятели. А също така и незабравими разговори с дъх на ароматен пушек, заредени с много настроение и лятно безгрижие. Най-важната част, за да бъде едно барбекю успешно, освен печенето, е изборът на подходящите продукти. Ние от фирма „Димитър Маджаров“ се стремим да превръщаме добрата скара в изискано приключение, като комбинираме познатите традиции с нови вкусове. Доверете се на специално приготвените за грил сезона  ни месни и млечни продукти. Между нашия богат асортимент може да откриете Бургери от 100% говеждо месо – класически бургер от чисто говеждо месо с добавени само ествествени подправки, Пресен суджук за печене – традиционен суджук, приятно овкусен с кимион и черен пипер, Чобан плескавица с бекон и кашкавал –  с лек опушен аромат на бекон и плътен вкус, Свински врат с билки и паприка, и още много други апетитни предложения! Освен месните ни предложения, акцент в грил серията са Грил сиренето и  Грил кашкавалът.

                              

Деликатесни продукти,  създадени с любов и внимание, които хем са лесни за приготвяне, хем са ужасно вкусни. Грил сиренето е с натурален вкус, без добавени подправки. Консистенцията на тези два млечни продукта позволява приготвянето им на скара, тиган и фурна без използването на алуминиево фолио или хартия за печене. Изключително подходящи са и като добавка към свежите летни салати. Дали за вечеря на двора, пикник сред природата или микс от прясна барбекю комбинация за почивката на плажа, феновете на лятната скара могат да подредят своя барбекю кутия, в която да включат по желание всички изкушаващи месни и млечни предложения на „Димитър Маджаров“От нашето семейство за вашето семейство“! Грил продуктите могат да бъдат намерени в следните обекти: „Метро“, „Кауфланд“, „Буров и син“, „Фантастико“, „Лекси“, „ЦБА“, малки квартални магазини и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай