Над 435 000 картодържатели на обновената BILLA Card

С обновената BILLA Card клиентите получават и 10% отстъпка за рождения си ден

Над 435 000 картодържатели на обновената BILLA Card | StandartNews.com
  • BILLA напомня, че валидността на старите пластики изтича в края на март

Четири месеца след началото на кампанията по обновяване на програмата за лоялност на BILLA България, компанията отчита над 435 000 нови картодържатели. Веригата напомня на потребителите, че след 31 март старите пластики вече няма да бъдат валидни и ги приканва да се възползват от най-актуалните и повече на брой предимства, включително дигитална карта, достъпна в няколко бързи и лесни стъпки, през мобилното приложение BILLA APP.

„Към 10 септември, 2020 г., броят на потребителите, част от програмата за лоялност на BILLA бяха над 1 милион души. Изключително горди сме, че за толкова кратък период от време близо половината от тях ни се довериха отново и подновиха своята BILLA Card, очакваме тази тенденция да продължи и през първите месеци на 2021 г. От стъпването си на българския пазар, не спираме да влагаме време и енергия, за да удовлетворим нуждите на клиентите си, предоставяйки им богато разнообразие от продукти, отлично качество и достъпни предложения,“ сподели Норберт Мисбрандт, управител на BILLA България.

От веригата съветват всички, които желаят да се сдобият с новата BILLA Card, да побързат да го направят преди изтичането на валидността на старата им карта. Те могат да го направят във всеки един магазин на веригата в страната – чрез попълване на хартиен формуляр, на терминал, наличен в обектите, през мобилното приложение – BILLA APP, или в сайта на компанията.

Новата карта за лоялност изгражда още по-близки отношения с потребителите. През мобилното приложение BILLA APP, всеки клиент може да избира между седмични предложения, под формата на продуктови ваучери и над 1000 продукта с трайно ниска цена – всички те извън специалните промоции.  С обновената BILLA Card клиентите получават и 10% отстъпка за рождения си ден – 2 седмици преди и 3 седмици след своя празник.

  • Старите карти ще престанат да бъдат валидни след края на март 2021 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай