Мобилната кухня на Lidl и шеф Димитър Тончев гостуват в Ботевград

Тази събота „Lidl на път” ще изненада жителите и гостите на града с кулинарни специалитети и игри за цялото семейство

Мобилната кухня на Lidl и шеф Димитър Тончев гостуват в Ботевград | StandartNews.com

На 20 юли „Lidl на път” ще гостува в Ботевград, където от 11:00 до 14:00 ч. на паркинга на магазина на бул. “Цар Освободител” 33А всички желаещи ще имат възможност да опитат специалитетите, приготвени от обичания шеф Димитър Тончев.

Мобилната кухня на Lidl запознава отблизо потребителите с качеството на продуктите на веригата, като ги представя в лесни рецепти, които всеки може да приготви и у дома.

Ценните съвети на шеф Тончев ще разкрият на посетителите на магазина в Ботевград готварски трикове за вкусно приготвен грил със свежи гарнитури от зеленчуците в Lidl, които са винаги проверени за над 700 вида остатъци от пестициди.

Освежаващи напитки от собствената марка Solevita и комбинация от апетитни плодове ще допълнят дегустациите през деня, а всички, избрали да прекарат своето време с Lidl, ще имат възможност да се забавляват с игри, да спечелят награди с Lidl Plus и да се насладят на много изненади. От веригата са помислили и за децата, за които ще има забавни и образователни игри, насърчаващи осъзнатото хранене.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай