Kaufland получава качество от българските производители

Вече близо 15 години Kaufland България работи рамо до рамо с българските производители

Kaufland получава качество от българските производители | StandartNews.com

Вече близо 15 години Kaufland България работи рамо до рамо с българските производители. В основата на доброто партньорство винаги стои взаимното разбиране и стремеж към предлагане на качествени български продукти за клиента.   

„Високото качество на продукцията ни, дисциплината и отговорността към крайния потребител са в основата на дългогодишното ни партньорство с Kaufland България“, споделя Йордан Балабанов, който отглежда свежи и качествени зеленчуци, сред които краставици, домати, пипер и бял патладжан, вече 25 години.

Роден в Първомай, той е силно повлиян от аграрните традиции и започва да се занимава със земеделие от ранна възраст. Фирмата му „Грийнс“ ООД е първата в България, сертифицирала продукцията си по стандартите на сертификата Global G.A.P.

Традициите и качеството са отправна точка и за Стойко Кировски, който посвещава семейния си бизнес на мисията да запази родния вкус. Фамилната им компания „Джем и Джем“ ООД вече 25 години произвежда висококачествени сладка, конфитюри и мармалади и също е доверен партньор на Kaufland България от години.

Той и екипът му днес диктуват традициите в производството на български домашни сладка с първокласни суровини в полите на Родопите. Затова именно те се грижат и всички сладка от новата собствена марка „Брей!“ на Kaufland да се приготвят по традиционна рецепта и само с български плодове.

Над 60% от производителите, с които Kaufland България работи, са български. Компанията си партнира с родни производители и доставчици от 26 региона у нас, което е почти цяла България. Създаването и развитието на първата собствена национална марка „Брей“ е поредната стъпка на търговската верига в подкрепа на продуктите, произведени у нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай