Йотова: Чудесата спечелиха верни приятели

За мен е чест, че от години съм част от кампанията, каза вицепрезидентът

Йотова: Чудесата спечелиха верни приятели | StandartNews.com

Чудесата на България спечелиха верни приятели извън страната ни. Този форум е доказателството за това, заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в поздравителния си адрес към първия по рода си международен форум у нас „Културата и бизнесът – заедно в дигиталния свят”, организиран от независимата медия „Стандарт” в партньорство с най-голямата рекламна агенция М3 Комюникейшънс.

Първият по рода си форум в България събра представители на изпълнителната власт, на националния и европейския парламент, кметове, бизнес, дарители, неправителствени организации, археолози, музейни и научни работници, както и академичните среди. Акцентът на събитието са бъдещето на българското културно – историческо наследство и възможностите за културен туризъм, пречупени през призмата на дигиталния свят.

За мен е чест, че от години съм част от кампанията и сме верни съюзници, заяви в поздравителния си адрес вицепрезидентът. Неотложни ангажименти не й позволиха лично да се включи в събитието. От години Йотова е патрон на кампанията „Чудесата на България”

Съюзници е разковничето на успеха, подчерта Йотова. И допълни, че дигитализацията дава нов поглед към културно-историческото наследство. То не е само спомен за миналото, а визия за бъдещето и нашата отговорност в това отношение е огромна, категорична е Йотова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай