ВМРО издигат "хубав мъж" за кандидат-кмет на София

Не е задължително балотажът да бъде между две жени, смята Карлос Контрера

ВМРО издигат "хубав мъж" за кандидат-кмет на София | StandartNews.com

Ясно беше казано, че кандидатурата на ВМРО за кмет на София ще се обяви на 21 септември, повтори в предаването "Беновска пита" по Канал 3 общинският съветник от ВМРО в столицата Карлос Контрера. Ясно е, че ще е мъж, може би ще е хубав, не искам да спекулирам, ще се разбере, намекна Контрера.

Не е задължително балотажът да бъде между две жени. Не трябва да се гадае кой ще бъде предпочетен от гражданите, но все си мисля, че след резултатите от местните избори, ние показахме своето място, каза още той.

Казахме, че ще се борим докрай за кметското място на София и за общински съветници, така че спокойно можем да се вместим в 3то място. Който и да бъде избран за кмет от ВМРО ще бъде представител и няма да се откаже, независимо кой е. Не знам защо е така интересна фигурата на водача, за мен са интересни дебатите, а не снимките и кампаниите, категоричен беше Контрера.

Право е на Волен Сидеров да се кандидатира. Преди няколко дни явно се обяви, че колегите от "Атака” ще подкрепят Мая Манолова, но след това се оказа, че не е така. Кампанията ще бъде интересна не само заради тези, които се идеализират в момента а и с оглед на така наречената пред кампания. ВМРО си е самостоятелно в тези избори, както стана ясно днес, каза Карлос  Контрера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай