В Антимово приемат Огнян Ценков за достойния кандидат за Видин

Когато говоря за развитието на Видин, говоря за развитието на цялата Община и всеки неин жител, категоричен бе Ценков

В Антимово приемат Огнян Ценков за достойния кандидат за Видин | StandartNews.com

„Работил съм еднакво добре с кметовете на всички населени места. И когато говоря за развитието на Видин, говоря за развитието на цялата Община и всеки неин жител. Отношението ми към хората никога не е зависело от тяхната партийна принадлежност. Кметът на село Антимово, който в момента присъства на нашата среща, може да потвърди това”, каза кандидатът за кмет на Община Видин Огнян Ценков, който проведе среща с жители на село Антимово.

Ценков, вторият в листата на ПП ГЕРБ Венци Пасков и кандидатът за общински съветник Десислава Димитрова подкрепиха кандидат-кмета на партията за село Антимово Валентин Тодоров. „Вие най-добре познавате качествата на Валентин Тодоров, неговата упоритост и желанието му село Антимово да става по-хубаво и да се развива. Валентин е част от силния отбор на ПП ГЕРБ и ще бъде отговорен и деен кмет на Антимово. Радвам се, че един от най-младите общински съветници в настоящия мандат и кандидат за втори мандат като общински съветник Десислава Димитрова също е жител на село Антимово, че  тук в тази зала има още много млади хора”, каза кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков.

Той направи отчет за свършеното от неговия екип и подчерта, че застават пред хората с открито лице, защото заедно са постигнали финансово стабилизиране на Общината и са работили за доброто име на Видин. Сред успехите на изтичащия мандат, Ценков посочи още разкриването на филиала на Русенския университет във Видин, асфалтирането на над 100 улици и междублокови пространства в Общината, изпълнението на значими проекти в образователната сфера, добрата работеща връзка с правителството, благодарение на която Община Видин е получавала всяка година по 3 млн. лв. за подобряване на жизнената среда в населените места.

„Пред нас застанаха и други кандидати. Те не представяха себе си, не говореха за себе си, а говореха за Вас – какво Вие не можете, какво Вие не знаете, как не трябва да Ви изберем отново за кмет. А Вие поставихте на масата свършеното. Казвате какво сте постигнали и какво не сте успели. Не давате оценка на другите, не се оправдавате с другите. Това е достойното поведение! И искам да кажа на останалите кандидати, че оценката ще я дадем ние, хората. Аз вярвам, че кметът на Община Видин за следващите 4 години ще се казва Огнян Ценков”, каза жител на село Антимово. Той призова съселяните си да гласуват за достойния кандидат, а думите му предизвикаха аплодисментите на всички присъстващи на срещата.

„През тези 4 години работих за Антимово, за Община Видин. Направихме много и ще продължим да работим. Когато ме избраха за общински съветник, влязох с истинско вълнение в залата на Общински съвет – Видин. От 37 съветници само 12 бяхме нови лица. Очаквах колегите да ми покажат как работи добрият общински съветник. Много бързо разбрах, че от голяма част от многомандатните общински съветници мога да науча единствено как да симулирам работа и как да не работя. Затова ви приканвам да гласувате за работещи хора, за професионалисти – такива, каквито са кандидатите на ПП ГЕРБ”, каза кандидатът за общински съветник Десислава Димитрова. Тя призова своите съселяни на 27 октомври да подкрепят кандидатите на ПП ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай