Симеонов:Красимир Кръстев ще направи Каварна по-силна

Нашият кандидат има опит като общински съветник, има експертиза в сферата на инфраструктурните проекти, каза лидерът на НФСБ

Симеонов:Красимир Кръстев ще направи Каварна по-силна | StandartNews.com
  • Нашият кандидат има опит като общински съветник, има експертиза в сферата на инфраструктурните проекти, каза лидерът на НФСБ

На среща с гражданите на Каварна в залата на народно читалище „Съгласие“ ръководството на НФСБ и кандидатите за кмет и общински съветници на партията представиха своята програма за развитие на общината. Основните акценти в програмата са сигурността на гражданите, подобряване на инфраструктурата на общината и подкрепата за местния бизнес.

„Красимир Кръстев има опит като общински съветник, има експертиза в сферата на инфраструктурните проекти и може да въведе електронните услуги като улеснение за бизнеса и за гражданите. Той е решителен, отговорен и почтен човек, който ще работи в интерес на общината и на нейните жители“, каза Валери Симеонов, лидер на НФСБ. „Програмата на Красимир Кръстев и на неговия екип показва не просто познаване на проблемите на Каварна, а воля за ефективното решаване на тези проблеми в интерес на гражданите и на бизнеса“.

Красимир Кръстев представи основните акценти в програмата, свързани с подобряването и възстановяването на общинската инфраструктура – тротоари, осветление, пътища, изграждането на канализация в южната част на града, възстановяването на пристанищни съоръжения, цялостно преасфалтиране на пътя, свързващ града с морската зона, както и оформянето на пешеходна зона към туристически и археологически забележителности.

Програмата предвижда също така предоставяне на общински терен за изграждане на пазар на зеленчукорпроизводители в близост до пътя Дуранкулак – Малко Търново, подобряване на комуникацията с малкия бизнес и въвеждане на електронно управление в общината.

Развитието на туристическия бизнес е от ключово значение за Каварна, затова кандидатите на НФСБ ще настояват за ускорено приемана на Общ устройствен и на План за управление на защитените зони, за повишаване на приходите от туризма и от съпътстващите дейности, както и за преминаване на плаж „Болата“ под управлението на общината.

Програмата включва конкретни мерки за подобряване на обществения ред, медицинското обслужване, културата и образованието в Каварна.

„Най-важното е, че нашите кандидати са хора с умения и опит, доказани в сферата, в която работят. Те са силни с действията си в интерес на гражданите , а не с празни обещания и красиви думи. Благодарим на всички, които присъстваха на срещата днес, и очакваме жителите на община Каварна да подкрепят нашите кандидати на 27 октомври, като гласуват за силна Каварна с № 8 в бюлетините за кмет и за общински съветници!“ каза Валери Симеонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай