Мая Манолова с внуче в ефир

Борисов ме дискредитира пред семейството, каза независимата кандидатка за кмет на София

Мая Манолова с внуче в ефир | StandartNews.com

С дъщеря си и с внука си влезе в студиото на бТВ независимият кандидат за кмет на София, Мая Манолова, подкрепена от БСП. Тя обвини премиера Бойко Борисов, че се опитва да дискредитира пред семейството и приятелите й, както и пред всички българи.

 

„За последната една година нашите срещи бяха точно две. За майките с увреждания, по негово искане, през юли, миналото лято, и след това, когато отидох и му казах, че няма смисъл да съм повече омбудсман, защото те ме бойкотират. Тогава казах, че обмислям да се кандидатирам за кмет. За една година – две срещи. Казано с други думи, този човек не казва истината.“, коментира Манолова репликата на Бойко Борисов към нея от интервюто му на 8 октомври в bTV, че често ходела при него.
 

„Да не разваляме хубавата атмосфера с този човек!“, каза кандидатката за кмет на София. „Парите, които се отпускат, например за хората с увреждания, които повтаря – тези 150 млн. лева – не ги е дал на мен, а трябваше да са за тях, но те не стигнаха до тях. Те просто отидоха в друга посока и законът за личната помощ не работи“, каза Манолова. „За какво ми помогна Борисов: за това, че сложиха закона за банките „на трупчета“ или за бързите кредити, или за колекторските фирми, за наказателната лихва? За това, че може би са отворили закона за частния фалит? Аз съм абсолютно блокирана от този човек и неговата парламентарна група...”, продължи тя.

„Как ме бил подкрепил той? Като ми взе Горанов служебния автомобил като омбудсман, като някаква особена форма на симпатия ли?!“, попита още

„Хората искат промяна и тя трябва да стане заради младите, заради активните, децата, които да живеят в нормална държава, в която премиерът не си позволява да говори по този начин и по този начин да дискредитира други хора. Може би щях да замълча, но този човек се опитва да ме дискредитира пред семейството ми”, обяви още кандидатката.

 



 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай