ДПС: Смолян има нужда от майчина грижа

Бяха представени кандидатите за общински съветници и кандидатът на ДПС за кмет на община Смолян инж. Румяна Фиданова

ДПС: Смолян има нужда от майчина грижа | StandartNews.com

Екипът на Централния лъч на ДПС присъства на предизборна среща с граждани на община Смолян. На нея бяха представени кандидатите за общински съветници и кандидатът на ДПС за кмет на община Смолян инж. Румяна Фиданова.

В своето изказване председателят на ДПС Мустафа Карадайъ каза, че в  ДПС всеки един, независимо от етноса и религията си може да отстоява с гордост и достойнство своята идентичност и заедно различните в ДПС да градим нашето бъдеще, бъдещето на нашите деца и бъдещето на нашата Родина.

Благодарение на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган, основна философия на ДПС стана, не реваншизма за онзи отминал период, а толерантността и заедността. Всички ние видяхме какво се случи на Балканите след разпада на тоталитарните системи. Всички ние сме свидетели и знаем защо не се случи в България – благодарение на д-р Ахмед Доган и на ДПС, обясни лидерът на ДПС.

Карадайъ каза, че хората с „объркани души“, които се опитват да правят етническо или религиозно деление, нямат работа в смесените райони.

На тези избори имаме най-красивия кандидат за кмет на община Смолян, заяви лидерът на ДПС и даде подкрепата си за кандидата на ДПС за кмет на община Смолян инж. Румяна Фиданова. Кандидат със своя ясна идентичност и с образование на строителен инженер, защото ние трябва да градим нашата община или някой милиционер, който се съмнява в своята идентичност и от милиционер в полицай не е успял да стане, останал е в онова време на промитите мозъци, каза още Карадайъ.

Мустафа Карадайъ обяви, че ако тези с „обърканите души“ не знаят какво искат, а именно да живеят на по-добро място и да има бъдеще за техните деца, предайте им, че правилният номер за тези избори е 55. Ако милеят за нашата община и нейното бъдеще няма да сеят омраза, да противопоставят и разделят, заяви той. Ще излязат с платформите си и ще покажат какво са направили. Ще гласуват с 55, защото нищо не са направили и не могат да направят. Не е много трудно и самите те да разберат какво ще направи ДПС в Смолян, достатъчно е да стигнат до Рудозем и Мадан, подчерта лидерът.

Карадайъ каза, че една майка винаги се грижи за дома и децата си. Ако община Смолян е нашият дом, то тя има нужда от грижовна майка. Община Смолян има нужда от образования, а не милиционера. Смолян има нужда от доказалия се капацитет, а не някой с криза на идентичността си, добави той. Затова община Смолян ще избере инж. Фиданова за кмет на общината. Заедно с нея, ние всички от ДПС ще направим община Смолян едно добро място за живеене на нашите деца и внуци, заключи лидерът на ДПС.

Колко още неща трябва да се случат, за да разбере народа на Родопите, че да се прикрепиш към силния на деня и актуалния не е правилната политика, каза зам.-председателят на ПР на ДПС Йордан Цонев. Правилната политика е да бъдеш там, където ще си извоюваш властта. Като си сателит на актуалния и силния, ти не може да получиш силата на властта. Докато това нещо не се разбере от нашите братя и сестри християни и мюсюлмани, Родопите ще страдат и ще се обезлюдяват, каза още той. В сърцето и в ума си трябва да сме наясно кои сме, с кого сме, защо сме и къде отиваме. ДПС е нашата партия. ДПС е моята партия на етнически българин и православен християнин. ДПС е партия на Мустафа Карадайъ, етнически турчин и мюсюлманин. ДПС е партията на моите братя помаци и роми, обясни той.

Цонев заяви, че България е букет от етноси и религии и ДПС е единственият такъв букет. ДПС претворява на дело завета на Левски и затова ДПС е силата, настоящето и бъдещето на нашата страна. В Родопите ДПС е без алтернативен. Ако искате нещата да се случват тук , избирайте кандидатите на ДПС, заключи Йордан Цонев.

На предизборната среща присъстваха още народният представител Хайри Садъков и областният председател на ДПС Смолян Салих Аршински.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай