Жилищна сграда с топ качество навлиза на пазара

„Хера Хоум“ е „апетитна хапка“ за инвестиращите в жилищни имоти...

Жилищна сграда с топ качество навлиза на пазара | StandartNews.com

Отиващата си вече 2018 г. беше динамична за пазара на имоти в София и премина при пореден огромен интерес на купувачите към жилища. Тя бе също и година на стабилизация на имотния пазар в българската столица. До голяма степен това се дължи на навлизащите на пазара нови, усъвършенствани и красиви жилищни сгради, които приятно изненадват потребителите.

Сред новите бижута на София е и сградата с подходящото име „Хера Хоум“, разположена в един от най-търсените и предпочитани райони на столицата. Идеалната локация, бързият достъп до центъра, благодарение на метрото, с възможност за лесен достъп до Околовръстния път, а оттам и до всички квартали на София, „Хера Хоум“ е „апетитна хапка“ за инвестиращите в жилищни имоти. Инвеститор в сградата е Витоша билд 2017 ЕООД, а строител Урбан Груп ЕООД – фирми с отлично реноме.

На крачки е огромният и много популярен мол „Парадайс център“, има купища супермаркети за капризния купувач, спирки на автобус, тролейбус и трамвай, както и удобната и красива като вид метростанция „Витоша“. За загрижени родители на деца и болни, наблизо са Сити Клиник и Вита. И пак за радост на децата, чиито викове ще огласят квартала, на метри е Зоологическата градина на София.

В нашия забързан и претрупан със стрес живот хората се оглеждат за жилища, които ще им осигурят, тишина, уют и комфорт. В това отношение „Хера Хоум“ остава скрита от шума на мегаполиса. Апартаментите й от юг са с директна визия към Витоша, а все пак ги има й гледките към все по-разкрасяващата се столица.

Какво е една сграда без дизайна и архитектурата си? Има ли в 21-ви век ограничения за майсторите на планирането и чертежите, за тези, които дават вида и облика на бъдещия дом на купувачите. „Хера Хоум“ е проектирана с голямо внимание към детайлите за създаване на максимално удобство на обитателите. И за да бъде строежът на високо европейско и световно ниво, са вложени вискокачествени материали и системи в изграждането й. това, признават специалисти, е от особено значение за постигането на висок стандарт на живот при ниски режийни разходи.

Архитектурният облик на сградата се отличава с ясно изразени обеми, внимание към детайла, използване на съвременни висококачествени фасадни материали, топлоизолация с много нисък коефициент на топлопроводимост. Използвани са реномирани фасадни системи със съответните паро-, топло- и хидроизолации. Заложените фасадни решения, включително и дограмата са със стандарт значително над съответните нормативни изисквания.

Сградата има 45 апартамента с луксозни общи части и голяма височина на таваните създаващи усещане за светлина и уют в дома. Всяко отделно жилище е предвидено да е с шумоизолация и топлоизолация в подовия пакет за постигане на максимален комфорт на обитаването. В сутерена на сградата има осигурени 38 паркоместа, както и 18 гаражни клетки на партерният етаж. Към всеки апартамент има предвидена отделна тераса.

24-часовият контрол на достъпа и професионалното управление и поддръжка на двора и общите части на сградата са гаранция за спокойствието и задоволяване на естетичните потребности на бъдещите жители.

Апартаментите се предават на шпакловка и замазка, положена шумоизолация, монитарана немска ПВЦ дограма висок клас с троен стъклопакет, монтирани входни врати , пълно окабеляване, домофонна система, изградена тръбна разводка, подготвени места за външни тела на климатици и термопомпи, както и изградени тръбни пътища в помещенията на апартаментите, терасите ще са с ажурни парапети и с подова настилка.

И отново за имотния пазар… Като извод за изминалата година може да се каже, твърдят брокери, че жилищният пазар в София е най-вече за добре обмислени, проектирани и ценообразувани проекти. В този смисъл пазарът е подчинен на новото строителство. То генерира постоянен интерес и поддържа постоянни нива на продажбите почти без изменения през цялата година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай