Защо успешният бизнес инвестира първо в своята сигурност

A1 Video Security e изгряващата звезда на пазара на решения за видеонаблюдение

Защо успешният бизнес инвестира първо в своята сигурност | StandartNews.com

A1 Video Security e изгряващата звезда на пазара на решения за видеонаблюдение

Всеки собственик на бизнес или управител знае, че едно от най-важните неща за спокойното управление на активите е сигурността. За щастие, в днешно време системите за видеонаблюдение стават все по-интелигентни и по-ефективни от всякога. Най-добрите системи сега предлагат високотехнологични функции като сензори за движение, интеграция с мобилни приложения и дори автоматично свързване с органите на реда при необходимост.

Българският пазар на охранителна техника расте с бързи темпове, а различните играчи се надпреварват с технологичните иновации. Изгряваща звезда на този фон е новата услуга A1 Video Security. A1 стартира своята система за видеонаблюдение през есента на 2019 година и бързо се утвърди като сериозен фактор. Причините за успеха на А1 Video Security могат да бъдат открити в шест нейни характеристики, които взети заедно я превръщат в успешен продукт. Ето и кои са те:

Дистанционен контрол

Системата за видеонаблюдение А1 Video Security е решение за всички, които искат ефективно да контролират бизнеса си от всяка точка на света. Системата работи без загуба на качество и без закъснение и накъсване на видеото – важни предимства, когато става дума за сигурността на успешни и развиващи се бизнеси и компании.

Освен това притежава лесен за използване потребителски интерфейс на български език за компютър, лаптоп, таблет и смартфон. Интегрираното с нея мобилно приложение може да работи както с iOS, така и с Android.

Съхранение в облака

Технологичното развитие предлага все по-ефективни начини за управление на записа и съхранението. А1 Video Security дава възможност за съхранение на записите на облачен сървър с достъп само за оторизирани потребители. Благодарение на това записите са напълно защитени от кражба и манипулация. Услугата дава и възможност за резервирано съхранение на записите в два независими центъра за данни на A1, разположени в две отделни локации.

Персонализация

Когато става въпрос за избор и внедряване на нова система, сред предлаганите на пазара има и такива, които предлагат голяма степен на персонализация, което означава, че можете да приспособите системата към специфичните нужди на вашия бизнес. Независимо дали се нуждаете от широко разпространена система, чрез която може да наблюдавате множество места или пък ви трябват само няколко камери, за да не изпускате от поглед вашата витрина, има решение за всяко едно търсене.

Две от най-важните качества на една истински добра система за видеонаблюдение са сигурност и гъвкавост, което включва избор от различни IP камери от последно поколение, както и избор от различни планове според необходимостта на дадената фирма или компания. A1 Video Security предоставя видеонаблюдение в реално време с достъп до записите от камерите 24 часа, 7 дни в седмицата.

Интелигентни функции

Услугата използва IP камери с интелигентни функции като разпознаване на регистрационни номера на автомобили, лицево разпознаване, броене на хора. Сред функционалностите на камерите е и известяване при пресичане на виртуална линия или при навлизане във виртуална зона. Системата може да регистрира и закриване на обектив на камерата или преместване на фокуса ѝ.

Гъвкавост

Системата за видеонаблюдение на А1 е гъвкава за индивидуални решения за видеонаблюдение и контрол. Възможно е изграждане на мониторинг центрове за клиентите с видео стена. От това могат да се възползват както големи заводи, така и публичната администрация, които разполагат с постоянна охрана. Могат да се изграждат и отделни системи за контрол на достъпа - бариери за вход и изход от обекти вход на офиси или производствени предприятия с лицево разпознаване, лицево разпознаване за откриване на издирвани хора и други.

А1 Video Security предлага и системи за контрол на автомобилния трафик – изчисляване на средна скорост и аларми при превишена скорост и издирвани автомобили. Системата дава възможност и за контрол на транспорта (градски транспорт или училищни автобуси) чрез аларми при катастрофа, паник бутон, GPS, следене на маршрут и скорост.

Без първоначална инвестиция в оборудване

Възможността за избор на различни финансови планове, съобразени с персоналните нужди на отделна компания или специфичен бизнес е допълнително предимство, което А1 Video Security предоставя на своите клиенти, тъй като осигурява видеонаблюдение от ново поколение без първоначална инвестиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай