Втори обект на BILLA в Пловдив затваря за лятна реконструкция

Тя е част от мащабната програма на търговската верига, свързана с удовлетворяване на най-високите изисквания на клиентите

Втори обект на BILLA в Пловдив затваря за лятна реконструкция | StandartNews.com
  • Реконструкцията е част от мащабната програма на търговската верига, свързана с удовлетворяване на най-високите изисквания на клиентите

От понеделник 28 юни магазинът на BILLA България, разположен на бул.“Македония“ №2 в гр. Пловдив, ще затвори за реконструкция и ще отвори отново за посетители на 12 август. Реконструкцията е част от мащабната програма на BILLA България, свързана с обновяване на търговски обекти в цялата страната, които да посрещат и най-високите очаквания на българския потребител по отношение  на атмосфера, разнообразие на асортимента и иновации.

Предвидената общата инвестицията в обекта е на стойност 3 250 000 млн. лева. Той ще изненада с модерна и изключително комфортна търговската зона, висока енергийна ефективност, богат асортимент с доказано качество от любими стоки на достъпни цени - разнообразие от качествени български плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини, любими продукти от собствените марки Clever, BILLA, BILLA Premium, както и с всички актуални промоции, достъпни с обновената програма за лоялност – BILLA Card. Сред тях са над 1000 продукта с трайно ниска цена и продуктови ваучери през мобилното приложение BILLA APP.

Иновацията, която става все по-популярна сред клиентите на търговската верига – касите на самообслужване ще присъстват и в този обект, за да обезпечат бързо преминаване през касовата зона, лично маркиране на покупките и безконтактно плащане с банкова карта. Дигиталните подобрения ще обхванат и етикетите, които след реконструкцията вече ще бъдат електронни.

В периода на реконструкция на филиала на бул. „Македония“ №2, гражданите и гостите на града ще открият всички свои любими продукти и марки в другите филиали от търговската мрежа, разположени на ключови локации в Пловдив, а в края на юли предстои да отвори врати и премиум магазинът, разположен на бул. „6-ти Септември“ №221.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай