VIVACOM взе голямата награда на КРИБ за иновации

Наградата получи главният изпълнителен директор на компанията Атанас Добрев

VIVACOM взе голямата награда на КРИБ за иновации | StandartNews.com

VIVACOM беше отличена с най-авторитетната бизнес награда на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България в категория „Иновации“. На тържествена церемония в присъствието на висши представители на държавата и бизнеса снощи бяха раздадени призовете „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”.
Наградата беше връчена на главния изпълнителен директор на компанията Атанас Добрев от вицепремиера Екатерина Захариева.
КРИБ отличи VIVACOM заради позицията на телекома като доверен доставчик на пълно портфолио от решения за нуждите на всяко домакинство, бизнес или институция. Отчетен беше и фактът, че компанията работи усилено в последните години за развитието на технологии за умни градове, облачни услуги, модернизиране на учебния процес и други иновации, които реално подобряват  живота на хората.   
 „Тази награда е доказателство, че благодарение на упорития ни труд постигаме високи резултати и се налагаме на пазара с иновативни продукти и решения, от които съвременният бизнес и общество имат нужда. Иновациите са движещата сила на телеком пазара и VIVACOM ще продължи не просто да следва глобалните тенденции, но да работи проактивно за развитието на продукти и решения, от които съвременният бизнес и общество имат нужда“, коментираха от VIVACOM.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай