Винаги имаш право на избор

Приятната компания морето или планина са повече от добър избор

Винаги имаш право на избор | StandartNews.com

Планирате дългоочакваната почивка за едни от най-светлите християнски празници- Великден? Дали на брега на морето, където изгревите могат да бъдат наистина вълшебни или в планината, където въздухът е кристално чист, а гледките - спиращи дъха?

 

Това е вечната дилема, най-честият въпрос, който хората си задават, когато планират почивка. Ако сте влюбени в морето, то със сигурност няма да се откажете от няколко дни, прекарани там, за да избягате от хаоса на града. Чист въздух, зеленина и гледки се крият в планината и Ви очакват за кратки разходки.

 

След зимния сезон имаме нужда от доза слънчеви лъчи на морския бряг, а най-подходящото място за това е Гранд Хотел Свети Влас. Хотелът предлага удоволствие за всички сетива. Удобство и комфорт в стаята, вкусна храна и качествено обслужване в ресторанта, релаксация в СПА центъра със солна сауна, арома парна баня, финландска сауна, или зона за релакс, както и басейн, където можете да се порадвате на слънчевите лъчи. Вече решихте, че избирате почивка край морето? Ако е така, можете да се възползвате от специалното великденско предложение на Гранд Хотел Свети Влас включващо закуска, обяд и вечеря.   

Ако предпочитате атмосферата в планината, то Гранд Хотел Банско ви очаква за истински пълноценна почивка. На ваше разположение са Спа център, външен и вътрешен басейн.

 

Лукс в стаите, изобилие от вкусове в ресторанта и множество забавления за вашата великденска ваканция. За любителите на планината сме приготвили All Inclusive почивка . Любопитно е да знаете, че именно третият сезон на сериала All inclusive, който в момента се излъчва по Нова ТВ, е сниман именно в Гранд хотел Банско.

Морски въздух или питник сред гората, фин пясък или заснежени върхове? Каквото и да изберете едно е сигурно няма да съжалявате. В Гранд Хотел Банско или  Гранд хотел Свети Влас ще се насладите на удобствата на пет звезден хотел.

Защото имате правото да изберете мечтаната почивка с любимите хора на точното място за вас, където да прекарате незабравимо време и да създадете прекрасни спомени.

Приятната компания  морето или планина са повече от добър избор.

Очакваме Ви!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай