Теленор предлага услуга за мониторинг на автомобили

Drivey се предлага в два варианта, които включват OBD-II устройства съответно с 2G и 4G възможности

Теленор предлага услуга за мониторинг на автомобили | StandartNews.com

Теленор предлага услугата за мониторинг и проследяване на автомобили Drivey. Новата услуга е достъпна за нови и настоящи частни и бизнес клиенти на Теленор и включва комбинация от устройство за диагностика на автомобила (OBD-II) и мобилно приложение.

Drivey се предлага в два варианта, които включват OBD-II устройства съответно с 2G и 4G възможности. И при двата варианта устройствата се инсталират лесно в OBD буксата, с която разполагат повечето автомобили, произведени след 2004 г.

Устройството позволява на клиентите да получат достъп до данни за техническото състояние на автомобила, като сервизна информация за двигателя и акумулатора например. С Drivey потребителите могат лесно и сигурно да проследяват местоположението на автомобила.

В мобилното приложение Drivey by Telenor също така може да се следи информация за разхода на гориво, начина на шофиране, резки промени в скоростта, рязко спиране и данни за всички пътувания в последния месец. Drivey позволява на повече от един потребител да се свърже към едно и също устройство, така че данните за автомобила да са достъпни за всички, които го използват. Приложението е достъпно, както в Apple AppStore, така и в Google Play.

Версията на Drivey с 4G възможности също така позволява на потребителите да пуснат WiFi мрежа, която може да се използва от пътниците в автомобила. Към нея могат да се свържат до 10 устройства. Включените допълнителни данни за сърфиране на територията на България са 15 000MB на месец, като потребителите могат да проверят оставащия включен трафик и да закупят допълнителни пакети с данни през мобилното приложение.

Drivey се предлага с абонаментни планове за 12 или 24 месеца. Цената за абонамент с 2G устройство е 15,99 лв. на месец за една година или 9,99 лв. на месец за две години. Абонамент за Drivey с 4G възможности се предлага за 29,99 лв. на месец с договор за една година и 19.99 лв. на месец за две години, като и в двата случая включва 15000MB допълнителни данни за сърфиране на територията на България на месец. При сключване на договор за една година се включват и 7600MB допълнителни данни за сърфиране на територията на Европейския съюз месечно, а с договор за две години – 5300MB на месец.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай