Старт на новата учебна година с до 50% отстъпка от А1

До 4 октомври десет модела смартфони от портфолиото на телекома се предлагат на още по-атрактивни цени

Старт на новата учебна година с до 50% отстъпка от А1 | StandartNews.com

По традиция месец септември се свързва с началото на учебната година, края на летните отпуски и стартиране на нови работни проекти. Ученици и родители трескаво подготвят списъци с всичко необходимо за връщането в класната стая - учебници и тетрадки за всеки предмет, помагала и аксесоари, а тези от нас, които се връщат в офиса след морска ваканция, наваксват с имейлите и се впускат в новия бизнес сезон. Това, което би зарадвало и учениците и родителите, е нов смартфон на до-бра цена. Затова А1 стартира специална раз-продажба в онлайн магазина си на А1.bg, в която всеки може да открие подходящо устрой-ство и то с до 50% отстъпка.


До 4 октомври десет модела смартфони от портфолиото на телекома се предлагат на още по-атрактивни цени - с отстъпки между 10 и 50% от редовните. Промоционалните условия важат при закупуване на устройствата с тарифен план А1 One Unlimited 2XL. В разпродажбата са включени както достъпни решения за ученика, така и някои от водещите устрой-ства за 2020 година.
Специално за първолаците с най-намалена цена - 29,99 лв., са моделите Huawei Y5p и Alcatel 1S, а за да е пълен комплектът, с модела на Huawei получавате външна батерия ttec PowerBank 5000mAh, а с този на Alcatel - слушалки Rio. Предложените бюджетни смартфони са с внушителните 50% отстъпка и са подходящи устройства за по-малки деца. Въпреки че не са с флагмански характеристики, и двата смартфона извършат чудесно най-важните задачи - разговори, чат и забава с ненатоварващи видеоигри.
С 35% е намалена цената на Samsung Galaxy A20e и смартфона от собствената серия на А1 - А1 Аlpha 20, които също вървят в комплект с практичен аксесоар - ttec PowerBank 5000mAh. От устройствата в средния клас с отстъпка можете да намерите моделите на Samsung Galaxy A31 и Galaxy А71, като цените им са съответно 262,49 лв. и 397,49 лв. в брой в комбинация с А1 One Unlimited 2XL. Най-новото попълнение в портфолиото на А1 - OnePlus Nord също се предлага с 10% намаление в цената. Това е и един от най-дългоочакваните смартфони на българския пазар, а A1 е единственият телеком, който за момента го предлага у нас.
Ако търсите по-мощно устройство, което да е пръв помощник в работния процес, моделите във високия ценови клас са решението за вас, а сега са и с 15% намаление от редовните си цени. Huawei P40 Pro, който идва в комплект със смарт часовник, предлага стилен дизайн, уникална камера с усъвършенствана четворна Ultra Vision Leica фотографска система, 6.58-инчов OLED дисплей и голяма батерия с опция за бързо зареждане.
В разпродажбата ще откриете и флагманите от S-серията на Samsung - Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra. На което и от двете устройства да се спрете, със сигурност няма да съжалявате с избора си. Със своята 108 MP основна камера, до 16 GB RAM памет и 6,9-инчов дисплей, Galaxy S20 Ultra е един от лидерите за 2020 година, а моделът Galaxy S20 по нищо не му от-стъпва.
В забързаното ежедневие и множеството ежедневни задачи повечето от нас търсят възможно най-лесния и бърз начин за пазаруване, а онлайн разпродажбата на А1 е именно това. Закупуването на устройство от онлайн магазина става само с няколко клика на мишката и ще ви спести дългото чакане по опашки. Освен това не само, че получавате безплатна доставка, а за тези от вас, които имат допълнителни въпроси или нужда от съдействие, консултантите от видео магазина ще ви помогнат с избора на подходящо устройство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай