Смарт часовници с големи отстъпки от VIVACOM

До 16.07.2019 включително, VIVACOM предлага голямо разнообразие от смарт часовници с горещи отстъпки

Смарт часовници с големи отстъпки от VIVACOM | StandartNews.com

Цели две седмици – до 16.07.2019 включително, VIVACOM предлага голямо разнообразие от смарт часовници с горещи отстъпки. В магазините на оператора, както и в сайта  www.vivacom.bg потребителите могат да направят своя избор сред отлични интелигенти часовници на преференциални цени.

Само през първата половина на юли клиентите могат да допълнят летните си изживявания, като се сдобият с нов часовник с отстъпка до 100 лв.  Модерни, елегантни и красиви – смарт часовниците са перфектният аксесоар за всяка възраст.

Със своите разнообразни функции за слушане на музика, тренировки, поддържане на онлайн контакти, Garmin Vívoactive 3 Music е отличен избор за почитателите на активния начин на живот. Часовникът може да съхранява до 500 песни. Притежава повече от 15 предварително заредени GPS и закрити спортни приложения, включително йога, кардио, бягане, плуване и много други. Разполага с Активити тракер функции за отброяване на крачки, следене на съня, изгорени калории, целодневно проследяване на стреса. Часовникът дава възможност за споделяне на предизвикателства дава безплатната функция Garmin Connect. Предлага се в черен цвят, на цена от 20.98 лв. с тарифен план Smart L+.

Атрактивно е предложението и всички модели смарт часовници на Samsung -  Galaxy Watch 46 mm с каишка e с цена 18.98 лв. със със Smart L+ в сребърно. Моделът Galaxy Watch 42 mm с каишка се предлага за 16.98 лв. със същия тарифен план в цвят златисто розово и черно. И двата модела на Samsung са отлични асистенти при организиране на времето и заетостта. Дават възможност за преглеждане на дневния график и изпращат напомняния за планираните срещи. Oсигуряват информация два пъти дневно.  И двата модела Galaxy Watch разпознава 39 вида упражнения на открито и закрито и следят напредъкa в детайли. Сензорите проследяват здравословното състояние като измерват сърдечния ритъм и фазите на съня.

До средата на юли Galaxy Watch Active се предлага на цена 11.98 със Smart L+. Аксесоарът  притежава дискретен, олекотен дизайн с удобен дисплей. Предлага възможност за персонализиран циферблат, който дава възможност на потребителите да изразят собствения си стил. И още- смарт часовникът е отличен спътник в натовареното ежедневие - Galaxy Watch Active притежава интегриран монитор за сърдечната дейност, който изпраща мигновени нотификации, когато засече по-висок от нормалния сърдечен ритъм. Може да засича нивата на стрес и да предложи уроци по дишане за успокоение и баланс.  

Здрав и стилен аксесоар, Huawei Watch GT е изработен от керамично стъкло, неръждаема стомана и карбоново покритие. С 10,6-милиметровия си размер и 1,39“ 454 x 454 AMOLED дисплей, дизайнът му е едновременно динамичен и
елегантен. Интелигентният часовник е незаменим избор за физически активните хора - предоставя треньорски напътствия за бягане както за начинаещи, така и за напреднали.  Само сега устройството се предлага за 4.98 лв. с тарифен план Smart L+.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай