Синдикатите против популизма на БСП

Системи, които осигуряват ток, парно, вода, какво ще ги правим? Ше ги фалираме ли, пита Димитър Манолов

Синдикатите против популизма на БСП | StandartNews.com
  • Системи, които осигуряват ток, парно, вода, какво ще ги правим? Ше ги фалираме ли, пита Димитър Манолов

Дори синдикатите не приемат предложението на БСП за мораториум върху плащането на битовите сметки за ток, парно и вода по време на извънредното положение. Президентът на КТ „Подкрепа”  Димитър Манолов изрази несъгласието си. "Не съм много съгласен с тази работа, защото тези системи, които осигуряват ток, парно, вода, ние какво ще ги правим? Ще ги фалираме ли – те правят разходи през това време, това струва пари. Ако БСП имат БСП план – да го чуем", призова той в предаването в „Офанзива с Любо Огнянов“ на Канал 3.

Колкото повече простотии правим, толкова по-строги ще са мерките. А колкото са по-строги са мерките, толкова по-трудно ще се преминава през тях, каза Манолов.

"Никой не може да даде универсален акъл в тази ситуация, всеки случай е уникален. Важното е да си даваме сметка за това, че трябва да се държим отговорно в тая ситуация. Кретените, които се занимават само с това да мразят някого, една седмица мълчаха, и започнаха отново да ръсят простотиите си – всякакви ги има, за съжаление, не ги разбирам тези хора, наистина не ги разбирам“, коментира синдикалистът.

"Нещата са много прости – с тези мерки си купуваме време, да не се пълнят болниците с прекалено много хора, за да може по-меко да посрещнем удара, който няма да ни се размине", подчерта президентът на КТ "Подкрепа".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай