През октомври: А1 дава кредитна карта с 0% лихва за нови клиенти

А1 Кредитна карта е първата финансова услуга, която А1 започна да предлага у нас през миналата година

През октомври: А1 дава кредитна карта с 0% лихва за нови клиенти | StandartNews.com

А1 ще предложи специални условия за всички нови клиенти на А1 Кредитна карта. Клиентите, които са кандидатствали и сключили договор за A1 Кредитна карта в периода от 1 до 31 октомври 2019 г., и чиято карта е активирана до 15 ноември 2019 г., ще могат да се възползват от 0% лихва върху усвоените суми за период от 30 дни. Те започват да текат от датата на активиране на картата, а процедурата по кандидатстване е максимално улеснена. Единственото, което се изисква от клиента, е да подаде заявление в А1 магазин или да се обади на 0800 40 400.

А1 Кредитна карта е първата финансова услуга, която А1 започна да предлага у нас през миналата година. Тя представлява кредитна карта MasterCard, която дава възможност на картодържателите да плащат в интернет, на POS терминал в търговски обекти и да теглят пари от банкомати в цял свят без такси.

Продуктът дава финансова гъвкавост и сигурност на клиентите и им помага да посрещнат непредвидени разходи, без да се налага да минават през сложен процес на одобрение или да плащат високи такси и лихви. Притежателите на кредитната карта могат да осъществяват безконтактни плащания, да получават безплатни SMS нотификации, а възможността за управление на онлайн профила им гарантира сигурност и контрол по всяко време.

Какво означава 0% лихва за първите 30 дни

По време на промоционалния период при усвояване на 500 лв. на първо число от месеца, фиксираният месечен лихвен процент (ФМЛП) и ГПР за първите 30 дни след активация на картата са 0%. За останалия срок на Договора ФМЛП е 1,48 %, а ГПР - 18,95%. Общата сума, дължима за срока на промоцията след активация на картата, е 500 лева, а през останалия срок на договора общото дължимо за 30 дни е 507,40 лева. Договорът за кредит е с неопределен срок.

За повече информация за промоцията – www.my.a1card.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай