Пощенска банка прибавя Digital Office към портфолиото си

Финансовата институция е първата компания след разработчика, която предлага на служителите си мобилно приложение за вътрешна комуникация

Пощенска банка прибавя Digital Office към портфолиото си | StandartNews.com
  • Пощенска банка прибавя Digital Office към портфолиото си от дигитални приложения

Финансовата институция е първата компания след разработчика, която предлага на служителите си мобилно приложение за вътрешна комуникация

Пощенска банкае първата компания на българския пазар, която добавя към портфолиото си от дигитални решения мобилното приложение Digital Office, разработено от Теленор България, за бърза и лесна вътрешна комуникация със своите служители. По този начин финансовата институция утвърждава позицията си на предпочитан работодателна българския пазар.Иновативната мобилна апликация е с удобен интерфейс за управление на съдържанието и е изцяло оптимизирана и персонализирана, за да отговори на конкретните нужди и цели на компанията.Приложението Digital Officeспестява време и ресурси като осигурява модерно решение за цялостно управление и дигитализация на вътрешните процеси посредством онлайн комуникация в екипа.

„Нашата компания инвестира не само в иновациите в продуктите и услугите, които предлагаме на своите клиенти, но и вустойчивата грижа за всеки един член на нашия екип. Ето защо иновативното приложение Digital Office за нас е инструмент, който ни дава възможност да улесним ежедневието на служителите и подобрим общуването между тях. Мобилната апликация ни позволява да управляваме още по-лесно и ефективно вътрешните процеси в банката. Това е изключително удобно, защото Пощенска банка има над 2500 служители и разполага с широка клонова мрежа в цялата страна. Въвеждането на Digital Office е стратегическо решение в контекста на работодателската политика на Пощенска банка, защото то е създадено за употреба от иновативни,динамични и модерни хора – такива, които се стремим да привличаме и да развиваме в компанията. Държим екипът да е щастлив, а офисът да отговаря на нуждите и на очакванията на всеки от колегите –независимо дали този офис е физически или дигитален“, коментират от Пощенска банка.

Приложението Digital Office е вътрешна разработкана мобилния оператор Теленор България и е достъпно за Android и iOS устройства. Телекомът използва приложението сред служителите си от години. Тое сред дигиталните инструменти, с които компанията успява да премине бързо и гладко в изцяло дистанционен режим на работа по време на извънредното положение. Пощенска банка е първият клиент, който внедрява приложението след оператора, за да отговори на модерните очаквания на своите служители.

„Digital Office е разработка на Теленор, с която се гордеем и сме щастливи, че можем да осигурим съвременен инструмент за лесно и ефективно управление на вътрешните процеси. С Digital Office нашите настоящи и бъдещи корпоративни клиенти ще могат да подобрят вътрешната комуникация със служителите си, което е ключово за цифровата трансформация на всяка компания, но и още по-важно в настоящата ситуация на повсеместна работа от дистанция. Партньорството ни с Пощенска банка е изключително ползотворно и това ни даде възможносттас Digital Office и допълнителните разработки за банката да персонализираме приложението, за да отговори и на специфичните нужди, които компанията и служителите ѝ имат“, каза Спас Велинов, главен технически директор на Теленор България.

Иновативната мобилна апликация ще улесни общуването между служителите в големия екип на Пощенска банка, като им предоставяцялата корпоративна информация, от която се нуждаят –бързо, лесно и в мобилния им телефон. Сред функционалностите на мобилното приложение са дигитален указател с информация и контакти на всеки един от над 2500 служители на банката, възможност за регистрация за вътрешни събития, съобщения между служители, специалнипридобивки, достъп до обучения,анкети, вътрешни процедури и ресурси, отворени работни позиции в банката, секция свътрешни новини, която позволява споделянето на статии, снимки и линкове. Digital Office е последното от високотехнологичните решения, които Пощенска банка внедрява в богато развитата си техническа инфраструктура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай