Поне стотачка за костюмите за Хелоуин

Празникът тази година несъмнено ще е по-различен.

Поне стотачка за костюмите за Хелоуин | StandartNews.com

Със 157 лв. ще трябва да се разделим тази година например, за да се превъплътим в ужасяващия клоун Пениуайз,прочул се от хита на Стивън Кинг „То“. Зловещото създание, съпътствано от червения балон, стана изключително популярно навръх Хелоуин, след като интересът към историята бе възобновен от последната филмова адаптация на хоръра, излязла в две части съответно през 2017 и 2019 г.

Той най-често включва гащеризон с жилетка, перука за типичните червени къдрици на клоуна и ръкавици. Самият грим, както и снабдяването с балона е в ръцете на маскиращия се. За да докарате лицето си да наподобява това на Пениуайз, ще трябва да се разделите с още около 17 лв. Това, ако смятате, че можете сами да се справите с макиажа.

Друг особено оборотен образ тази година несъмнено е и Жокера. След като Хоакин Финикс обра овациите и наградите заради превъплъщението си в едноименния филм от миналата година, зеленокосият майстор на пакостите попадна на радара на много ентусиасти на тема Хелоуин.

Срещу 130 лв. феновете на DC могат да се почувстват като истинския Жокер

Все още на почит за Хелоуин е и Жокера, такъв, какъвто го видяхме в „Черният рицар“. Хийт Леджър несъмнено изгради един от най-популярните образи като злодея от комиксите за Батман и това си личи от предложенията за днешния празник и тази година. Неговият лилав костюм е и малко по-евтин – 112 лв., като отново гримът и перуката не са включени в цената.

Можете да се маскирате като Чудовището, излязло от страниците на едноименния роман на Мери Шели, само срещу четиридесетачка. Разбира се, приликите с изградения вече в представите ни образ на Франкенщайн са донякъде под въпрос предвид наличието на каска със стърчащи уши, които се предполага, че трябва да накарат и лицето ни да заприлича на това на героя.

Не можем да минем и без  Злодеида – злата фея, която отгледа Аврора (Ел Фанинг) в поредица на „Дисни“ „Господарка на злото“. Между 90 и 115 лв. средно излиза костюмът на рогатата кръстница, изиграна от бившата съпруга на Брад Пит.

По-евтините варианти предлагат на жените да имитират израстъците по главата на Джоли с шапка, по-скъпите са приготвили отделни аксесоари.

Децата също могат за ден да се превърнат в любими герои от екрана. Тази година сред модерните костюми за момчетата ще бъдат тези на супергероите и по-конкретно Спайдърмен и Хълк. Те се състоят от гащеризон и маска за главата или шапка, като на тази на Човека паяк са направени и дупки за очите. Нинджаго също е на мода, като и за неговия костюм, подобно на тези на Хълк и Спайдърмен, родителите ще трябва да преброят 45 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай