Платформа предлага потребителски кредити от ново поколение

Бизнес линията Cashio е създадена да отговори на нуждите на съвременния потребител с изцяло онлайн обслужване

Платформа предлага потребителски кредити от ново поколение | StandartNews.com

Cashio е името на най-новата платформа за кредитиране от ново поколение. Бизнес линията, която е създадена да отговори на нуждите на съвременния човек дава възможности за кредит от 100 до 5000 лева. Дигиталната услуга предоставя потребителски кредити, достъпно финансиране с бързо одобрение и превод по сметка.

Във времена, в които всеки търси нови начини за оптимизиране на ежедневието си, Cashio се явява като нова за българския пазар платформа, която предлага удобно и бързо финансиране изцяло електронно. Продуктите са разработени, така че да отговорят на потребностите на съвременния човек. Двете услуги – Fix и Wave – позволяват кандидатстване за усвояване на суми от 100 до 5000 лева онлайн. От своя страна, клиентът има възможността сам да посочва как ще е най-удобно за него да погасява задълженията си, да определя дата на падеж и същевременно да има пълен контрол върху кредита си.

Услугата Cashio Wave предоставя кредитен лимит от 100 до 1000 лева за срок от 12 месеца. Именно този план дава на клиента спокойствието да разполага с одобрена сума, когато и колкото му трябват, като заплаща само за сумата която ползва. Всяка внесена сума е обратно налична за ползване от него в рамките на цяла година. От 100 до 5000 лева са сумите, които предоставя Cashio Fix. Използвайки тази опция, всеки потребител може да изтегли желаната от него сума, като я погасява с равни фиксирани вноски всеки месец със срок от 3 до 24 месеца. Така планира финансите навреме, тъй като вижда точно колко ще върне общо.

Воден от слогана „Cashio е точно за теб!“, брандът държи на персоналното изживяване и ползването на услугата според индивидуалните нужди на клиента. Целта на Cashio е да създаде повече удобвство, като предлага достъпно финансиране, чрез иновативни решения. В Cashio клиента сам избира падежната си дата и управлява кредита си през клиентски профил.  Брандът се отличава и визуално от всичко познато досега на пазара, като преобръща представите за кредитиране със съвременно и модерно потребителско преживяване. Една от най-отличителните черти на Cashio е лесно разпознаваемият „звук точно на пари“, който напомня, че Cashio е на един клик разстояние. Той може да бъде чут по радиото, в сайта или на други интересни места.

Като част от кампанията за старта на платформата, Cashio провежда специална игра в официална си страница в периода до края на годината. Именно там късметлиите могат да спечелят страхотни награди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай