Отстъпки до 150 лева във VIVACOM 

Огромен избор от смартфони с неустоими цени от 14 до 30.06.2019 включително

Отстъпки до 150 лева във VIVACOM  | StandartNews.com

Цели две седмици – от 14 до 30.06.2019 включително, VIVACOM предлага огромно разнообразие на смартфони във всички ценови сегменти. В магазините на оператора, както и на сайта www.vivacom.bg, потребителите могат да направят своя избор сред отлични телефони на преференциални цени.

Само до края на юни клиентите могат да се сдобият с ново, лятно устройство с отстъпка до 150 лв.

По време на промоцията се предлагат три модела на Huawei - Mate 20 Pro e с цена 949.98 лв. с тарифен план Smart U. Тройна камера с изкуствен интелект и автоматични настройки спрямо светлината и средата- възможностите на апарата няма да оставят безразличен нито един ценител на фотографията. В допълнение е 24 MP селфи камера, която поддържа 3D сканиране и 3D emoji-та.

Освен перфектните снимки, които прави, апаратът разполага и с мощна 4200 Mah батерия и иновативна функция за споделяне на батерията- всичко това за безкрайно лятно забавление без ограничения.

Най-добрият смартфон за 2018 година според Европейската хардуерна асоциация - Huawei P20 Pro - идва с перфектна цена от 549.98 лв. с тарифен план Smart U. Дълготрайно развлечение с видео, игри, музика и снимки- това обещава P20 Pro. Забавлението е гарантирано от тройната камера и големия 6.1” OLED FHD+ дисплей.

Летни цветове и емоции цветове и отлични изображения предлага и P20 Lite. Само по време на настоящата промоция потребителите могат да го получат на цена 119.98 лв. със същия тарифен план. Освен с по-красив и усъвършенстван корпус, Huawei P20 lite е с голям голям 5.84” FHD+ дисплей. Екранът е уникално ярък и контрастен с FullView 2.0 технология. P20 Lite разполага с 16MP селфи камера и 16MP + 2MP двойна основна камера и използва и технология за ребалансиране на светлината за още по- ярко и контрастно изображение – отличен избор за запечатване на летните приключение.

Перфектно съотношение между цена и качество предлагат и двата модела Motorola G7 Power и Motorola One. И двата са с цена 89.98 лв с тарифен план Smart U.

Не е за изпускане офертата на Nokia 9 – на цена 669.98 лв. с тарифен план Smart U потребителите получават апарат с 5,99” безрамков дисплей pOLED QHD с резолюция 2K. Технологията PureDisplay създава реални цветове и подобрена видимост при директна осветеност. Петте 12 MP камери се обединяват в перфектен унисон и предлагат 10 пъти повече светлина от единичен сензор за цвят. Резултатите – снимки с превъзходен обхват, в които са уловени всеки детайл и текстура, дълбочина на кадъра и ярки, реални цветове.

На разположение на клиентите са и две устройства на Samsung. Note 9 се предлага с безжично зарядно на цена 969.98 лв. и тарифен план.

Note 9 е перфектният избор за всички, които искат да съчетаят лятната почивка с работата. Големият 6,4“ екран прави използването му щадящо за очите. Смартфонът е оборудван с писалка S Pen и мощна Bluetooth технология, което позволява да се контролира камерата, презентациите и приложенията с натискане на бутона, без докосване на телефона. Pисуването, воденето на бележки и изпращането на съобщения на живо става интуитивно и естествено. В допълнение моделът разполага с повече място за съхранение и мощна 4000mAh батерия, която издържа цял ден с едно зареждане.

И още едно отлично предложение - Galaxy A9 струва 479.98 лв. Любителите на снимките ще оценят високо възможностите на четирите задни камери, и функцията за усъвършенстване на снимките чрез оптимизиране на сцените и откриване на дефекти. Големият 6,3" Full HD+ инфинити дисплей със съотношение 18.5:9 и съраунд звук Dolby Atmos правят изживяването още по- наситено. Всичко това – в комбинация с елегантен и ергономичен дизайн за още по- комфортна работа.

Разнообразието от устройства се допълва от Xiaomi MI A2 Lite с цена 69.98 лв. и същия тарифен план. Свободата на използването се гарантира от батерията е с 4000mAh капацитет, която позволява използване на смартфона цял ден. Устройството възпроизвежда а музика до 34 часа или повиквания до 19.5 часа с едно зареждане. Моделът поддържа две SIM карти едновременно и допълнителна памет до 256 GB.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай