Нощен пазар за Коледа

Полиция следи да няма струпване по магазините

Нощен пазар за Коледа | StandartNews.com
  • Полиция следи да няма струпване по магазините

Българите тръгват на нощен пазар за подаръци под елхата и храни на коледната трапеза. За да няма струпване в магазините, много от тях удължават работното си време след 20 ч. Засилват мерките за дезинфекция и увеличават охраната.
Моловете остават затворени до 31 декември. Затова голямото коледно пазаруване ще се насочи към веригите и малките магазинчета.
Екипи на МВР, Пожарната, Регионалните здравни инспекции (РЗИ), Агенцията по безопасност на храните (БАБХ) и Комисията за защита на потребителите (КЗП) ще следят за спазването на мерките срещу коронавируса, стана ясно след среща на икономическия министър Лъчезар Борисов и на главния здравен държавен инспектор доц. Ангел Кунчев с представителите на големите хранителни и нехранителни търговски вериги. Санкции ще има и за потребители, които не спазват мерките, категоричен бе Кунчев.

  • Още за голямото Коледно пазаруване четете в новия брой на ВЕСТНИК "СТАНДАРТ", който вече се продава в бензиностанциите, големите вериги и малките квартални магазинчета

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай